Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..

Seni Seviyorum..

1 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Yok  Gelince Haber Ver 

Çiçek Kodu : 2454

Ürün Boyutu : toplam ürün boyutu: 13x10x10 cm

Kullanılan Malzemeler : Dekoratif hediye kutusu, stabilize kırmızı gül

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

672
,00 TL
(KDV DAHİL)

Dekoratif hediye kutusunda stabilize kırmızı gül Stabilize güller şoklama işlemi yapıldığından minumum 1 sene aynı canlılıkta kalır. Kutu rengi stok durumuna göre değişiklik gösterebilir.


Tüm Ürünler 6 Taksit

Solmayan güller özel bir teknik uygulanarak gerçek güllerin doğallığını en iyi şekilde koruması esasına dayanılarak hazırlanmaktadır. herhangi bir bakıma ve suya ihtiyaç duymadan 2-3 sene ilk günkü tazeliğini ve görüntüsünü korumaktadır.

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. gizem._.94gs@hotmail.com

    Her zaman sitenizden sipariş vermekteydim diğer sitelerden ziyade sizin kalitenizi beğeniyordum. Ancak bu anneler günü için sipariş verdiğim bambu çiçekle gelen bambu çiçeğin süslemeleri asla bir değil. Bu sebeple görselin gösterişli olup gelen çiçeğin özensiz oluşu canımızı sıktı. Sonuçta hediye olarak gönderiyorum. Görseldekiyle birebir süsleme olması gerekirdi. Bir daha sitenizden sipariş vermeyi düşünmüyorum.

    GönderenGizem Soykar-

    Degerli musterimiz Anneler günü yoğunluğu ve pandemi şartlarında zor çalışma koşullarından dolayı bu seferlik affınıza sığınıyoruz, Her zaman özenle hazırlamaya gayret ediyoruz.

    GönderenÇiçek Diyarı-9.05.2021
  2. Zübeydetnc@gmail.com

    Notuna adımı yazmamışsınız sonuç olarakta gönderdiğim kişi ona benim çiçek yolladığımı bilmiyor bile .olacak şey değil

    GönderenZübeyde tunç-

    Zübeyde Hanım Not ve karta yazılacak isim sipariş sırasında sizin tarafınızdan yazılıyor, Biz bu alana müdahale etmiyoruz, siz ne şekilde yazdıysanız sistem o şekilde yazdırıyor, Bu alan özel olduğu için müşterimizin bilgisi dışında değişiklik yapamıyoruz.

    GönderenÇiçek Diyarı-28.09.2019
  3. ozgetin@outlook.com

    Ürün resimde göründüğü gibi gelmedi daha küçük geldi. Bu nedenle bir daha bu ürünü tercih etmem.

    Gönderenözge tın-

    Değerli müşterimiz, Sürekli sitemizden sipariş verdiğiniz için kalitemizi ve gönderdiğimiz ürünlerin görseldekiyle aynı olduğunu zaten biliyorsunuz, bu üründe de sitemizde belirtilen ölçülerde gönderim yapıldı, Boyut belki beklentinizden biraz küçük gelmiş olabilir ancak ürün bol çiçekli ve tazeydi, kalitemizi bilen müşterimiz olarak her daim en güzel çiçeklerin teslimatı yaptığımızı da tekdir edersiniz.

    GönderenÇiçek Diyarı-12.11.2020

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: