- elvancidem55@gmail.com
Değerli Müşterimiz, Öncelikle ürün konusunda beğenmenize sevindik, keşke bizi arayarak veya -varsa bize notunuz- kısmına bu isteğinizi belirtseydiniz, biz ürünü kutular gönderirdik. Sizin ürünü bir yere götüreceğinizi bilmediğimiz için standart bir sunumla gönderdik.
- suatakan_83@hotmail.com
özellikle saksının rengi görüntüsü ve seramik olması sebebiyle tercih etmiştim ancak gelen saksı hem görseldeki gibi değil beyaz olması gerekirken siyah ve seramik te değil tamamen farklı bir saksı gelmiş. tavsiye üzerine sizi tercih etmiştim ancak hiç memnun kalmadım.
Değerli müşterimiz, Ürün detaylarında saksı renginin stok durumuna göre değişebileceğini belirtyoruz. Size gönderilen üründe görseldeki seramik saksının aynısı sadece renk farklı olarak hazırlandı. Çiçek diyarı olarak görseldeki ürünleri birebir göndermek için çaba gösteriyoruz ancak hammade sıkıntıları yüzünden her zaman istediğimiz rengi bulamadığımız için farklı renk kullanabiliyoruz.
- ebubekirarslan47@gmail.com
Ürün talep edilen sürede yetişmedi zaman konusunda o kadar geniş bir zaman dilimi olmasına rağmen yetişmemesi hiç iyi değil Zaman konusunda daha hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum
Değerli müşterimiz, öncelikle elimizde olmayan sebeplerden ötürü gecikmeden dolayı özür dileriz. Üründe kullanılan güller günlük geliyor, güllerin gelmesinde gecikme yaşandı, taze gül kullanmak istediğimiz için siparişler biraz geç çıktı, o yüzden siparişiniz 45 dakka geç teslim edildi.











Sayın ilgililer Öncelikle gönderim için teşekkür ederim. Hediye Çorlu tekirdağ bölgesine gönderim yapmadığınız için mecburen İstanbul adresimize aldık fakat ürün kutusuz açıkta geldi? Ürünlerinizi mutlaka bir kutu içerisinde gönderirsiniz diye düşünüyordum. Şimdi Bu ürün için kutu bulmalıyız nasıl bir çözüm yolu bulacağız düşünüyoruz yani bize ekstra problem ve zaman kaybı oluştu