Pembe Açelya
Pembe Açelya

Pembe Açelya

1 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Yok  Gelince Haber Ver 

Çiçek Kodu : 2506

Ürün Boyutu : 35cm

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

672
,00 TL
(KDV DAHİL)

Pembe açelya çiçeği.Güzel bakıldığında uzun yıllar dayanabilecek kış ve ilkbaharda çiçek açan şık bir saksı çiçeği

Özel renk seçimi için bizi arayınız. Renk seçimi yapılmadığında pempe, fuşya kırmızı veya beyaz renklerden birisi gönderilir.


Tüm Ürünler 6 Taksit

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. TESEKKÜR

    Kardesıme doğum çiçeği olarak gönderdim ve hastaneye gıttıgımde gercekten cok begendım.Fıyatına gore kalıtesı cok ıyı bence ve gunlerce taze kaldı solmadı

    GönderenBETUL KOCA-
  2. u.gulsumyasar@gmail.com

    Çiçeğimi teslim saati olarak 17-20 arasını seçmeme rağmen teslim saatinden çok daha önce yola çıkardınız ve saat 16.00’da teslim edildi maili attınız! Eğer teslim için uygun zaman aralığını sallamıyor da kendi kafanıza göre iş yapıyorsanız / yapacaksanız niye zaman seçtiriyorsunuz. Ben insanları 17’de evde olacak şekilde ayarlamıştım. İyi ki erken eve gitmişler. Yoksa kapıya bırakıp gidecekmişsiniz demek ki. Bir daha kimseye önermem ve sipariş vermem!

    GönderenÜmmügülsüm Dinler -

    Değerli müşterimiz, Öncelikle 40 dakika erken teslimat için özür dileriz. Ürün sevkiyatını planlarken trafik durumunu düşünerek siparişinizi 15:00 gibi yola çıkardık teslimat sırasına göre çiçeği 17:30-18:00 arası teslimat yapılması öngörüldü, Ancak trafik yoğunluğunun olmaması ve sizin çiçeğinizden önceki teslimatların hızlıca yapılmasından dolayı alıcının evde olduğu teyit edildikten sonra teslimat yapıldı.

    GönderenÇiçek Diyarı-10.07.2020
  3. aslikarabag@gmail.com

    Hayatım boyunca aldığım en güzel çiçek sizin firmanıza aitti. gönderdiğim tüm çiçekler için de hep güzel dönüşler aldım çok teşekkür ederim lütfen değişmeyin.. Bol kazançlarınız olsun sevgilerimle.

    GönderenAslı Karabag-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE