TÜKENDİ
Para Ağacı (Pachira)
Para Ağacı (Pachira)
Para Ağacı (Pachira)
Para Ağacı (Pachira)
Para Ağacı (Pachira)
Para Ağacı (Pachira)

Para Ağacı (Pachira)

2 Kişi Ortalama 5 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Yok  Gelince Haber Ver 

Çiçek Kodu : 3835

Ürün Boyutu : Saksı dahil 40 cm

Kullanılan Malzemeler : 1 adet pachira bitkisi, 3 adet sukkulent, 2 adet çocuk figürü, dekoratif mantar, yosun ve taşlar

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

1088
,00 TL
(KDV DAHİL)

Pachira ağacının sukkulentlerle minyatür bahçe şeklinde şık ve zarif tasarımı.


Tüm Ürünler 6 Taksit

Pachira (Para Ağacı)

Peki, Para Ağacının Özellikleri Nelerdir?

Para ağacı; ebegümeci familyasından “Pachira Aquatica” cinsine aittir. Bataklıklarda yetişen bu bitki, suya çok ihtiyacı olmadığı gibi her türlü zorlu şartlara karşı da dayanıklıdır. Ancak suyu sevmediğini de düşünmemek gerekir. Toprağı kuruduğunda çok bekletmeden sulamak gerekir. Ev ve ofisler için ideal bir süs bitkisidir.

Uğurlu olduğuna ve ev halkına bol para kazandırdığına inanılan bu ağaç güneşi çok sever. Eğer kışın üşürse yapraklarını hemen döker. Köklerini havadar tutacak türden bir toprak karışımına ihtiyaç duyar. Saksının çok büyük olmamasına dikkat etmek gerekir. Böylece hava, bitkinin köklerine rahatça ulaşabilir. Yıkanmayı sever. Bu yüzden sıcak havalarda yapraklarına bol bol su püskürtmek gerekir. Yeni yapraklarının çıkması için bozulan yaprakları mutlaka koparmak gerekir.

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. Arısoy özkaptan

    Tek kelimeyle SÜPERRrrrr!

    GönderenDilek-
  2. Ürün çok güzel teslimat da tam istediğim zamanda sorunsuz bir şekilde yapıldı teşekkürler. Özellikli bir ürün olduğu için ilaveten bakım önerilerini içeren ufak bir not ve sulama kolaylığı sağlayacak küçük bir sprey eklenirse harika olur..

    GönderenUmut-
  3. Güzel

    Aynı gün verdiğim siparişte 15 dk lık bir gecikme oldu terraryumun görselle aynı olması ve sunum gecikmeyi affettirdi. Teşekkürler Çiçek Diyarı

    Gönderengozde e.-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: