Taşta Açan Güller
Taşta Açan Güller
Taşta Açan Güller
Taşta Açan Güller
Taşta Açan Güller
Taşta Açan Güller

Taşta Açan Güller

17 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Yok  Gelince Haber Ver 

Çiçek Kodu : 3837

Ürün Boyutu : 30-35 cm

Kullanılan Malzemeler : 5 adet kırmızı gül, 2 orkide kandili, 7 çardak gül, mevsim çiçekleri ve okalipus yaprakları ve grentrak

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

1715
,00 TLYERİNE
1241
,00 TL
(KDV DAHİL)

Sevdiklerinizi düşündüğünüzü ifade etmenin ve seni seviyorum demenin binbir türlü yolu var. Ancak en özeli ve vazgeçilmezi elbette ki onlara gül hediye etmektir. Zaten aşkınızı ifade etmenin en romantik yolu güllerden geçmez mi? Güllerin orkidelerle taş görünümlü saksıda birleşerek oluşturduğu bu özel konsept, sevginizin en özel sunumu olacak.

Sevgi gülleri belki tazecik bir sevgilinin belki de kaç yıl geçerse geçsin aşkını ilk günkü gibi yüreğinde taşıyabilenin yüzünde tebessüm oluşturacaktır.
Bu zarif sevgi gülleri, dokuz adet kırmızı; üç adet orkide kandili, okaliptus, mevsimine özel çiçekler ve canlı renklere sahip yeşilliklerle birlikte Çiçek Diyarı tarafından özenle hazırlanmaktadır.

Orkide renk tonlarında değişiklik olabilir. 
 


Tüm Ürünler 6 Taksit


Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. cihankarabacak@gmail.com

    Uygun fiyat iyi kalite fakat servis hizmeti zayıf 09:00-15:00 gibi geniş bi aralık var ona rağmen çiçeğim 15:30 da teslim edildi

    GönderenCihan karabacak-
  2. TEBRİKLER

    daha önceki tecrübelerim sebebiyle internetten çiçek gönderme işinden nefret ederdim.Ancak umduğumdan iyi çıktı çiçekler... tebrikler..

    GönderenHAKAN-
  3. Harikasınızzz...

    Son bir gün kala oğlumun okuma bayramı organizasyonu için öğretmenimize çiçek siparişinde bulundum hatta cumartesi günü aynı günde yaklaşık 2 saat içinde şaşılacak bir durum elime geçti.Çiçek beklediğimden de çok güzeldi.Tek kelimeyle harika bayıldık.Watsap müşteri temsilciliğinden tutunda Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firma bulmak çok zor.Artık sizinleyiz ve ikinci siparişimi oluşturuyorum.Herşey için çok teşekkürler.Başarılarınızın devamı dilerim.

    GönderenNergis Salkım-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: