Sitemize Gelen Yorumlar (3)
- Tesekkur ve Sikayet
ÇİÇEK TAM RESİM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ GELİYOR VE BELİRTTİĞİNİZ SAAT VE YERDE ANINDA OLUYORLAR. BEN 1 GÜN ÖNCE SİPARİŞİNİ VERDİM VE HEMEN GELDİ. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY İÇİN.
- rukiyebircan@gmail.com
Sipariş ve kalite güzel ancak uzun zamandır sizden çiçek gönderimi yapmama rağmen herhangi bir indirim yada hediye göremedim.
YORUM EKLE
Sayin yetkili. Size verilen siparis zamaninda teslim edildi. Annem cicekleri ve aranjmani cok begendi. Ancak siparise dahil olan bir adet fil biblo paketten cikmamis. Lutfen konuyla ilgili olarak gerekeni yapip fil biblonun teslim edilmesini temin ediniz. Tesekkurler
Merhaba,
Siparişinizde yaşanan durumdan dolayı Cicekdiyari.com ekibi adına özürlerimizi belirtiriz. Eksik aksesuar ve sürpriz hediyemiz adresinize teslim edilmek üzere yola çıkmıştır.
Teşekkür ederiz.