Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi

Çiçekler tüm yaşam alanlarına güzellik ve keyif katıyor. İşyerlerinizin de çiçeklerin muazzam güzelliğinden faydalanmasını sağlamanız için sizlere büro saksı çiçekleri çeşitlerini bir arada sunuyoruz. En güzel ve en popüler çiçeklerle hazırlanan bu eşsiz koleksiyon içerisinde ofis dekorasyonunuzu taçlandıracak tasarımları da kolaylıkla bulacaksınız. Seçenekleriniz arasına minyatür boyları ve ilginç yaprak görünümleriyle beğeni toplayan ofis ağaçları çeşitleri de yer alıyor.

Minyatür meyve ağaçları son dönemin popüler bitkileri arasında yer alıyor. Aynı zamanda ofiste bakılabilecek çiçekler arasında yer aldığı için siz de çalışma ortamınıza bu güzellikleri kazandırabilirsiniz. Bakımı son derece kolay olan ve aynı zamanda dayanıklı olmasıyla da dikkat çeken bu ağaçlar ofiste bakılacak çiçekler arasında en ideal olanlardan biridir. Minyatür mandalina ağacı, minyatür zeytin ağacı gibi farklı türleri sitemizde inceleyin!

Ofiste Bakılabilecek Çiçek Çeşitleri Sitemizde

Dekoratif açıdan son derece şık bir duruşa sahip olan büyük ofis çiçekleri yönetici odaları, koridor, misafir odası ya da karşılama alanı gibi çeşitli alanlarda konumlandırılabilir. Ofisin cafe bölümü için de ideal bir duruşa sahip olan ofis bitki çeşitleri sitemizde yer alıyor. Sizlere bu özel çiçekleri farklı boylarda sunuyoruz. Bu sayede yerde ya da sehpa üzeri gibi alanlarda bu özel bitkileri kolayca konumlandırabilirsiniz.

Sadece ofislerde değil çeşitli işletmelerde, kurum ve kuruluşlarda da mekanın atmosferini değiştirmek ve daha keyifli bir hava yaratmak için canlı ofis çiçekleri tercih edilebilir. Sizlere sitemiz içerisinde farklı ofis çiçekleri türlerini sunuyor ve çiçeğinizi nerede konumlandıracağınıza bağlı olarak seçmenizi tavsiye ediyoruz. Örneğin güneş istemeyen ofis çiçekleri seçenekleriniz arasında yer alıyor. Sadece ışık alan bir yere koymanız çiçeğinizin büyümeye devam etmesi için yeterli olacaktır.

İşletmenizin Dekorasyonunu Çiçeklerle Taçlandırın

Sizlere sunduğumuz bu özel koleksiyon içerisinde para ağacı çeşitleri, tilandsia bitkisi, Atatürk çiçeği gibi canlı renkleri ile ön plana çıkan ofis bitkileri de yer alıyor. Bu çiçekler dayanıklı bitkiler arasında yer alıyor ve bakımı ihmal edilmediğinde çok uzun süre canlı kalabiliyor. Sıra dışı yaprak görünümüyle beğeni toplayan ofis cicekleri de seçenekleriniz arasında mevcut. Bu çiçek türlerini hediyelik olarak da tercih edebileceğinizi biliyor musunuz?

Ofislerin vazgeçilmezleri olan kaktüs çeşitlerini de koleksiyonumuz içerisine ekledik. Kaktüs aranjmanları en güzel ofis hediyeleri arasında yer alıyor. Terfi alan yakınlarınızın işyerine gönderebileceğiniz bu aranjmanlar büyük ilgi görüyor. Farklı kaktüs çeşitlerinin bir arada kullanıldığı ve çeşitli süslemelerle en güzel ofis çiçekleri ile yarışabilecek bir güzelliğe kavuşan kaktüs aranjmanlarını mutlaka inceleyin!

Ofise Gönderilebilecek Çiçek Aranjmanlarına Göz Atın

Atanan, terfi alan ya da yeni işe başlayan sevdiklerinize ilginç ofis hediyeleri göndermek istiyorsanız en doğru adrestesiniz. Sizlere sitemiz içerisinde ofis temalı olarak hazırlanan teraryum çeşitlerini de sunuyoruz. Bu tasarımlar dekoratif bir özellik taşımasının yanı sıra kişiye özel ofis hediyeleri olarak da tercih edilebiliyor. Kalıcı bir hediye göndermek isteyenler için de güçlü bir seçenek olarak sitemizde göz atmanızı bekliyor. Aynı zamanda çalışma masasında konumlandırılabilecek ofis büro hediyeleri de tercih edilebilir.

Çiçekler her daim en ideal ofis hediyeleri arasında yer alır. Çünkü hem mekanın havasını değiştirir hem de büyük bir mutluluk yaşatır. Bu nedenle tebrik ve başarı dileklerinizi ofis için saksı çiçekleri arasından bir seçim yaparak iletmenizi öneririz. Sitemizde yer alan bu koleksiyona göz atarken en makul ofis bitkileri fiyatları ile karşılaşacaksınız. Bütçenizi zorlamadan seçim yapabilir ve aynı gün teslimatı gerçekleştirmemizi sağlayabilirsiniz.

En Güzel Terfi Çiçekleri Çiçek Diyarı’nda

Benjamin, massengana ve yucca ofis bitkileri isimleri arasında en bilinenlerdir. Sitemizde bu çiçeklerin yanı sıra cereus fairy gibi ender bulunan ofis bitkileriyle de karşılaşacaksınız. Eğer sevdiklerinize özel ofis hediyeleri göndermek isterseniz rotanızı bu ender çiçeklere çevirmeniz yeterli olacak. Muazzam bir görünüme sahip olan kaktüsler de inceleyebileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor. Ayrıca ofis bitkileri ve bakımı hakkında çok fazla bilgi sahibi olmanız gerekmiyor. Sulama, budama ve saksı değişimi yapmanız bakımı için yeterli olacak.

Elbette tercihinizi mutlaka ofis için canlı çiçek çeşitlerinden yana kullanmak durumunda değilsiniz. Sizlere gerçek çiçeklerden ayırt etmekte zorlanacağınız ofis için yapay çiçek çeşitlerini de bu adreste sunuyoruz. Hiçbir bakım gerektirmiyor olmasıyla dikkat çeken bu çiçekler de hediyelik olarak ofis için çiçek seçiminizi oluşturabilir. Dilerseniz kurutulmuş çiçekleri de tercih edebilirsiniz.

Solmayan Güllerde Enfes Masa Süsleri Burada

Eşinize ya da sevgilinize gönderebileceğiniz ve stabilize edilerek solmayan bir güle dönüştürülen aranjmanlar da ofis masa çiçekleri olarak tercih edilebilir. Tüm özel günlerde gönderebileceğiniz bu tasarımlar romantik duruşuyla beğeni topluyor. Ayrıca ofis süsleri olarak da son dönemde sıklıkla tercih ediliyor. Eğer ofis saksı bitkileri dışında daha farklı bir aranjmana yönelmek isterseniz stabilize gül aranjmanlarını inceleyin.

Bu arada iyi şans getirdiğine inanılan şans bambuları da ofis saksı çiçekleri çeşitlerine güçlü bir rakip oluyor. Şık duruşuyla dikkat çeken bu özel tasarımlar ofis süs bitkileri olarak da büyük ilgi görüyor. Dekoratif bir hediyelik göndermek isteyenler için cazip bir seçenek olduğunu belirtmek isteriz. Eğer ofis çiçekleri bakımı sizi korkutuyorsa ve bakım yapmak istemiyorsanız size bu konforu yaşatacak onlarca seçenek sitemizde!

Vazolu Ofis Çiçeği Çeşitleri Burada

Özel günlerde çiçek göndermek için sevdiklerinizin ofisini adres olarak yazarsanız tercih edebileceğiniz onlarca farklı vazolu ve ofise uygun çiçekler sitemizde! İşyerlerinde vazo bulmak sıkıntı yaratabilir. Bu nedenle ofise gelen çiçek vazolu olarak tanzim edildiğinde çok daha fazla yüz güldürüyor. Siz de tercihinizi bu yönde yapabilirsiniz. Son derece şık görünen tasarımların fiyatları da yüz güldürmeyi başarıyor.

Bonsai çeşitlerini de tercih edebilirsiniz. Yükselen bir trend olan bonsailer çalışma masalarında tüm güzelliğini cömertçe sergiliyor. Farklı ofis çiçekleri isimleri arasında yer alan bu bodur ağaçlar sevdikleriniz için harika bir seçim olacak! Zelkova ya da ginseng gibi popüler bonsai ağaçlarla hazırladığımız aranjmanlara farklı isimler veriyoruz. Bu sayede ofis çiçekleri ve isimleri arasında keyifli bir yolculuğa çıkarken seçtiğiniz modelleri aklınızda tutabilirsiniz.

Ofis Çiçeği Çeşitlerinde Cazip Fiyat Avantajını Kaçırmayın

Her biri dayanıklı ve ofiste yetiştirilebilecek çiçekler arasından seçilen bu özel koleksiyon ile sizleri hemen baş başa bırakıyoruz. En cazip fiyatları siz de büyük bir avantaja dönüştürebilirsiniz. Hem kendi çalışma ortamınızı çiçeklerle donatabilir hem de sevdiklerinize en güzel ofis çiçeklerini göndererek mutluluklarının mimarı olabilirsiniz. Sıradan bir günde de ofise çiçek göndererek unutulmayacak bir sürpriz yapabilirsiniz.

Elbette tüm aranjman çeşitlerinde olduğu gibi ofis çiçekleri fiyatları da en makul düzeyde tutuluyor. Yıl boyunca sitemizde en güzel çiçekleri bulacak ve zengin bir seçenek yelpazesi içerisinden seçim yapmanın keyfini siz de yaşayacaksınız. Beğendiğiniz çiçekler için hemen sipariş verebilirsiniz. İstanbul’un tüm semtlerinde teslimat yapıyoruz. Aynı gün ek ücret talep etmeden teslimat yaptığımızı bilmenizi isteriz. Şık bir mesaj eşliğinde göndereceğiniz çiçeğin büyük bir mutluluğa dönüşmesi için hemen seçiminizi yapın!