Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi

Sevdiklerinizin acı gününde onların yanında olmak ve acısını paylaştığınızı hissettirmek için gönderebileceğiniz cenaze çelenklerini kategorimiz içerisinde inceleyebilirsiniz. Her biri özenle hazırlanmış olan çelenkler tüm cenaze törenleri için tercih edilebilir. Bu üzücü günde sevdiklerinize yanında olduğunuzu hissettirmek için yapmanız gereken sadece cenaze için çelenk çeşitlerimize göz atarak seçtiğiniz bir çelenk için sipariş vermeniz olacak. Çiçek Diyarı ile İstanbul'un dilediğiniz semtine çelenk gönderebilirsiniz.

Cenaze Çelenkleri

Kategorimiz içerisinde yer alan cenaze için çelenk çeşitlerini hem camilere hem de evlere teslim edebiliyoruz. Her biri için uzun süre solmayan çiçekler ve yeşillikler kullanıyoruz. Bu sayede cenaze töreni boyunca çelenk canlı görünümünü koruyabiliyor. Dayanıklı malzemeler kullanarak hazırladığımız çelenk çeşitleri arasında sadece tek renk çiçekleri kullandığımız ve sade bir duruş sergileyen çeşitler de bulunuyor.

Birkaç farklı renkte çiçekler kullanarak hazırladığımız çelenk çeşitlerine de göz atabilirsiniz. Kategorimiz içerisinde sizlere hem tek göbekli hem de çift göbekli çelenkleri sunuyoruz. Aynı zamanda ayak bölümünü de çiçeklerle süsleyerek tepeden tırnağa çiçek görünümü kazandırdığımız cenaze çelenkleri de tercih edilebilir. İsim ya da firma ismini baskı yoluyla şerit üzerine çıktı alarak çelenk üzerine ekliyoruz.

Cenazeye Çelenk Gönder

Dilerseniz sadece sizin istediğiniz çiçeklerle şık bir çelenk hazırlamamız için de talepte bulunabilirsiniz. Sevdiklerinizin acı gününde merhumun en sevdiği çiçeği kullanarak da çelenk hazırlamamız için siparişinizi bize iletebilirsiniz. Yoğun bir çiçek görünümü kazandırdığımız cenaze çelenklerini aynı gün teslim edebiliriz. Hemen cenaze için çelenk çeşitlerine göz atmaya başlayabilirsiniz.

Kategorimiz içerisinde inceleyebileceğiniz tüm cenaze çelenkleri için sizlere en uygun fiyatları sunuyoruz. Birbirinden şık çelenk çeşitleri için yüksek rakamlarla ödeme yapmanız gerekmiyor. En uygun fiyatlar eşliğinde ödeme yaparak şık bir çelenk gönderimi yapabilirsiniz. Ödeme kolaylıkları avantajlarımızdan da mutlaka istifade edin.