Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi

Sevgiliye Çiçekler

İstanbul da yaşayan sevgilinize duygularınıza tercüman olacak taze, farklı ve özel tasarım çiçekler gönderin. Yüzlerce farklı tasarım ile sevgilinize unutamayacağı sürprizler yapın.

Sevgilinize olan derin aşkınızı ifade etmek için en güzel ve en özel çiçeklerden yardım alabilirsiniz. Çiçeklerin en güzelini hak eden sevgilinizi mutlu etmek için tek yapmanız gereken sevgiliye çiçekler kategorimizde yer alan çiçek çeşitlerine ve aranjmanlara göz atmanız olacak. Sizlere sunduğumuz tüm tasarımların sevgiliye çiçek göndermeniz için en uygun tasarımlardır. Dilediğinizi hiç tereddüt etmeden, rahatlıkla seçebilirsiniz.

Her biri taze ve kolay solmayan çiçeklerden hazırlanmış olan seçenekler arasından dilediğinizi seçerek kısa sürede teslimatı gerçekleştirmemizi sağlayabilirsiniz. Elbette sevgiliye gönderilecek çiçekler arasında kırmızı güller başı çekiyor. Bu nedenle kategorimiz içerisinde sevgilinize aşkınızı ve derin sevginizi de anlatabileceğiniz çiçekleri de ekledik. Hatta farklı renklerde güllerle dizayn edilen sevgiliye gül aranjmanlarını da inceleyebilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Edilecek Çiçekler

Duygularınıza tercüman olacak sevgiliye çiçekler kategorimizde elbette kırmızı güller de bulunuyor. Aşkın ve tutkunun en güzel yansıması olan kırmızı güllerle sevgilinizi ya da eşinizi mutlu edebilirsiniz. Evlilik yıldönümü, sevgililer günü ya da tanışma yıldönümü gibi özel günlerde de gönderim yapabileceğiniz kırmızı güller demet, buket ya da vazo içerisinde sunabilmeniz için sizlere geniş bir aranjman seçeneği yelpazesi sunuyoruz.

Dilerseniz şık bir kutu içerisinde hazırlanmış olan kutuda kırmızı gül seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Kırmızı güllerin romantik havası ile birebir uyumlu olan zarif vazolarda hazırladığımız aranjmanlar da incelemeniz gereken ürünler arasında yer alıyor. Son dönemde sıklıkla kırmızı gül gönderdiyseniz bu defa sevgilinizi farklı çiçeklerle şaşırtmayı deneyebilirsiniz.

Sevgiliye Gül Göndermek İçin Doğru Adres!

Bir kucak dolusu gül almak iktidarsız tüm kadınları mutlu eder. Bu nedenle sevgiliye güzel güller göndermek isteyenlerin de unutmadık. Sizler için de muazzam bir görünüm sergileyen gül aranjmanları hazırladık. Bundan böyle sevgiliye çiçek göndermek için yüksek rakamlardan oluşan bir bütçe ayırmanız gerekmiyor. Söz ettiğimiz bu özel buketler için de sizlere en makul rakamları sunuyoruz.

Mor, sarı ya da beyaz laleler zarafetleriyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Lalelerle hazırladığımız aranjmanlar duygularınıza tercüman olmak için son derece ideal bir seçim olabilir. Bahar havasını en güzel şekilde yansıtan papatyalar da tercih edebileceğiniz çiçek çeşitlerinden sadece biri… Masumiyet anlamını da taşıyan papatyalardan pek çok farklı aranjman hazırlayarak beğeninize sunuyoruz.

Sitemizde yer alan sevgiliye özel çiçekler romantik görünümüyle de ön plana çıkıyor. Hatta adeta buram buram romantizm kokan çiçek aranjmanları da seçenekleriniz arasında yer alıyor. Bu özel tasarımları göndererek sevgilinizi mutlu etmek için özel bir gün olmasını beklemeyin. Hatta hiç beklemediği bir anda sevgiliye çiçek buketi göndermek uzun yıllar unutulmayacak bir anı yaşamasını da sağlar. Bu tüyodan hareketle hemen şimdi koleksiyonumuz içerisinde yer alan tasarımları incelemeye başlayın.

Elbette sevgiliye en güzel çiçekler gönderilir. İtina ile seçtiğimiz çiçeklerle hazırladığımız bu aranjmanlar estetik güzelliği açısından da beklentilerinizi tamamen karşılıyor. BU eşsiz güzellikler duygularınıza da tercüman olabilir. Eğer sevgilinize en özel çiçeği göndermek isterseniz “emsalsiz aşk” anlamına gelen mavi orkideyi seçebilirsiniz. Doğada bulunmayan ve büyük emeklerle hazırlanan mavi orkidenin büyüsü sevgilinize duygularınızı anlatmanızı oldukça kolaylaştıracak.  

Hayatı paylaştığınız sevgilinizi mutlu etmek için özel günleri beklemeyin. Hemen şimdi aranjmanlardan birinin siparişini bizlere iletin ve sevgilinizi hiç beklemediği anda sevindirin! Her şeyin en güzelini hak eden sevgiliniz için, Çiçek Diyarı nın tüm güzel gül tasarımları bir arada... Derin aşkınızı anlatmak için daha acele edin, bırakın söyleyemediklerinizi onlar sizin adınıza söylesin, her biri Çiçek Diyarı nın usta ellerinden çıkıp sevgilinizin kalbini fethetsin...Hepsi özel tasarım hepsi taze ve 1. Kalite!