Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi

Doğum günü çiçekleri yeni yaşlarını kutlamak isteyip ama yanında olamadığınız sevdikleriniz için harika bir hediyedir. Doğum günü çiçek siparişi vererek eşinize, arkadaşınıza, annenize, kardeşinize kısacası tüm sevdiklerinize en anlamlı şekilde “İyi ki doğdun” diyebilirsiniz. 

Doğum günü çiçeği için size yüzlerce seçenek sunan Çiçek Diyarı sayesinde en özel anları daha anlamlı kılabilirsiniz. Doğum günü çiçeği seçenekleri ve doğum günü çiçeği fiyatları hakkında sitemizden detaylı bilgi sahibi olarak dilediğiniz çiçeği bu özel günde sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Doğum Günü Çiçek Siparişi

Çiçek Diyarı’nda yer alan doğum günü çiçekleri alanında uzman çiçekçilerin elinden çıkmaktadır. Özenle hazırlanan, zevkinize uygun çiçekler farklı bir havayla öne çıkarılmaktadır. Sukulent, kaktüs, nergis, lavanta, papatya gibi yüzlerce seçenek ile sevdiklerinize doğum günü çiçek siparişi verip mutlu etmek çok kolay. Üstelik mevsimin en güzel çiçekleri de yine sevdiklerinizi için sizi bekliyor. Uygun fiyatlarımızla ve geniş ürün yelpazemizle doğum günü için sunduğumuz çiçekleri web sitemizden incelemeden önce doğum günü için çiçek tercihinizi yapmamanızı öneririz.

Çiçek gönderimi ile sevdiklerinizin özel gününü anlamlı kılmak için çiçek buketleri, vazoda çiçek, saksıda çiçek gibi alternatiflerimizi inceleyebilir, çiçeğinizi seçtikten sonra kolaylıkla siparişinizi verebilirsiniz.

Mis Gibi Kokan Taze Çiçeklerle Sevdiklerinizi Doğum Gününde Mutlu Edin

Çiçek Diyarı’nda bulunan tüm çiçekler sevdiklerinizi mutlu edecek, onları özel gününde yalnız bırakmadığınızı hissettirebileceksiniz. Çiçek siparişleriniz Çiçek Diyarı ile daha özel olacak. Her zaman size taze çiçek sunan ve kolay şekilde sipariş oluşturmanıza yardımcı olan deneyimli ekibimiz aracılığıyla ister gününde isterseniz etkinlik gününde siparişinizi oluşturabilirsiniz. 

Doğum günün bir önceki günden geniş vakitte tüm modellerimizi inceleyerek sevdiklerinize en uygun ve onu mutlu edecek çiçekleri rahatlıkla seçebilirsiniz. Tabi günlük hayatın koşuşturması içerisinde kimi zaman özel günleri unutmak mümkün olabiliyor, bu gibi durumlarda da aynı gün teslimat olan doğum günü çiçek seçeneklerimiz arasından bir seçim yapabilirsiniz. Dilediğiniz çiçek, dilediğiniz adrese o gün teslim edilir.

Doğum Günü İçin Hangi Çiçekler Gönderilir?

Uzman bir çiçekçi elinden çıkan harika bir doğum günü çiçeğine ne dersiniz? “Doğum günü için hangi çiçekler gönderilir?” diye soruyorsanız doğru yerdesiniz. Çiçek Diyarı sayesinde sevdiklerinizin mutlu yaşlara adım atacağı özel günlerinde onlara hediye edeceğiniz birçok seçeneği inceleyebilirsiniz.

Doğum günü başta olmak üzere tüm özel günlerin en çok tercih edilen çiçeklerinden biri orkidelerdir. Eğer orkide siparişi vermek istiyorsanız doğru yerde olduğunuza emin olabilirsiniz. Çiçek gönderimleriniz için seçeneklerin en başında gelen orkideler birçok duyguya hitap ettiği için doğum günü için de gayet uygun bir seçimdir. Orkideler, zarif ve şık görünümüyle de bulunduğu ortama farklı bir hava katan çiçeklerdir. 

Doğum günü çiçek siparişi için vazgeçilmezler arasında olan orkideler mor, beyaz, turuncu, mavi, pembe gibi birçok farklı seçenekle karşınıza çıkmaktadır. İster kendi zevkinize göre isterseniz hediye edeceğiniz kişinin zevkine göre bir orkide seçerek siparişinizin oluşması için ilk adımı tamamlayabilirsiniz. 

Orkide genellikle vazoda ve saksıda konumlandırıldığı için ev, ofis gibi birçok alanda da kullanıma uygundur. Bir çiçekten çok daha fazlası olan orkideler dekorasyon açısından da bulunduğu ortama ayrı bir hava katmaktadır. Özellikle bir iş yerine orkide gönderecekseniz isabetli bir seçim yapacağınıza emin olabilirsiniz.

Uzun ömürlü ve dekoratif olarak da göze hitap eden bir doğum günü çiçeği göndermek istiyorsanız tercihinizi kaktüslerden yana da kullanabilirsiniz. Tekli ya da birden fazla kaktüsten oluşan aranjmanlar tam da aradığınız doğum günü çiçeği olabilir. Minik vazolarda ya da ayaklı saksılarda bulacağınız kaktüs seçenekleri son zamanların en popüler olan tasarımları arasınadır. Yaşam alanlarında da farklılık yaratacak olan bu modelleri de incelemeden kararınızı vermeyin.

Uzun zamandır en çok sevilen modellerden olan kutuda çiçekler de doğum günü çiçekleri arasında yerini alıyor. Rengarenk kutular içerisine konumlandırılmış olan çiçek aranjmanları ile sevdiklerinizin doğum günlerinde yüzlerindeki kocaman gülümsemenin sebebi olabilirsiniz.

Bahar aylarında doğan sevdiklerinize lale almaya ne dersiniz? Her zaman görüntüsüyle kalpleri ısıtan laleleri Çiçek Diyarı’nda farklı renk seçenekleriyle görebilmeniz mümkün. Sarı, beyaz, mor ve daha fazlası… Harika laleler arasından seçiminizi yapmak için web sitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yeni yaşları anlamlı ve unutulmaz kılmak için zamansız bir seçim de yapabilirsiniz. Aşkın ve sevginin sembolü olan gül ve gül aranjmanları için de sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Vazoda, saksıda ya da buket halinde. Gülün har halini en güzel renklerini Çiçek Diyarı’nda bulabilirsiniz.

Sevdiklerinize hediye edeceğiniz doğum günü çiçekleri tabi ki bu kadarla sınırlı değil. Detaylı olarak tüm seçeneklerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Sevdiklerinizi Doğum Gününde Hangi Çiçekler Mutlu Eder?

Doğum günleri 7’den 70’e herkesin hatırlanmak istediği bir gündür. Doğum gününde kişiler yeni günün bir önceki güne göre daha farklı geçmesini ister. Bu özel günde alınan çeşitli hediyeler, çiçekler doğum günü olan kişiyi mutlu etmekle kalmıyor, kendilerini daha özel hissetmelerini de sağlıyor.

Hem bütçenize göre hem de zevkinize göre çiçekler sayesinde sevdiklerinizin yanınızda olamasanız bile onları mutlu edebilirsiniz. Şık tasarımlarla hazırlanan çiçekler ile tüm doğum günlerine renk katabilirsiniz. Kutuda, vazoda, saksıda, buket şeklinde… Nasıl istiyorsanız çiçek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Klasik hediyeler bir yana, daha farklı bir tasarımla sevdiklerinizle aranızdaki bağları güçlendirmek istiyorsanız dilediğiniz çiçeği sipariş ederek işinizi şansa bırakmayın. Özel günleri paylaştıkça daha özel hale getirmek istiyorsanız Çiçek Diyarı size bu konuda yardımcı olacaktır. Vakit kaybetmeden Çiçek Diyarı’ndaki doğum günü çiçekleri kategorisini inceleyerek sevdiklerinize untumayacakları özel sürprizler hazırlayabilirsiniz.

Doğum Günü Çiçeği Fiyatları

Doğum günü çiçeği fiyatları farklılık gösterebilir. Çiçeğin türüne, tasarımına, çiçek adetine göre doğum günü çiçeği fiyatları değişmektedir. Çiçek Diyarı’nda satın almayı düşündüğünüz tüm çiçeklerin fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Önemli olan öncelikle satın almak istediğiniz çiçek türüne karar vermeniz. Örneğin bir dal orkideden oluşan çiçek tasarımı ile birkaç dal orkideden oluşan çiçek tasarımının fiyatı kendi aralarında farklılık gösterebilmektedir.

Bazen türüne nadir rastlanan ya da ithal olan çiçekler de farklı fiyatlara sahip olabilmektedir. Diğer çiçek modellerine göre daha yüksek fiyatlarla karşımıza çıkabilmektedirler. Doğum günü çiçeklerini web sitemizden detaylı olarak inceleyerek, fiyatlarına da ulaşabilirsiniz. Sitemizde her zaman size güncel fiyatları sunmaktayız. Satın almak istediğiniz fiyat aralığındaki çiçeği seçtikten sonra sadece birkaç adımda siparişinizi verebilirsiniz.

Doğum Günü Çiçeği Siparişi Nereden Verilir?

Yeni yaşında mutlulukların ve sağlığın onlarla birlikte olmasını istediğiniz sevdikleriniz için çiçek siparişlerinizi Çiçek Diyarı’nda verebilirsiniz. Çiçek Diyarı size her zaman taze çiçekler sunar. Sitemiz üzerinden sipariş verirken görmüş olduğunuz çiçek tasarımları aynı şekilde sipariş verdiğiniz adrese teslim edilir.

Sitemiz üzerinden sipariş vermek istediğiniz çiçeği seçtikten sonra dilerseniz siparişinizin içerisine balon, ayıcık gibi farklı detaylar da ekleyerek siparişinizi daha eğlenceli ve renkli bir hale getirebilirsiniz. Sitemiz üzerinden tüm siparişlerinizi oluştururken zorluk çekmezsiniz. Gönderen ve alıcı bilgilerini doldurduktan sonra çiçeğinizi tamamlayacak olan en önemli kısmı, çiçek kart mesajınızı da yazarak siparişinizi hazırlayabilirsiniz.

Çiçek Diyarı size sipariş oluştururken birçok ödeme yöntemi sunmaktadır. Bu ödeme yöntemleri içerisinde size en uygun olanı seçerek siparişinizi güvenli bir şekilde oluşturabilirsiniz. Kredi kartıyla tek çekim olarak alışveriş yapabileceğiniz gibi dilerseniz yine kredi kartınızla taksitli bir şekilde de alışverişinizi yapabilirsiniz. 

Eğer kredi kartı kullanmıyorsanız çiçek siparişinizi sitemizden banka kartı ile de ödeyerek tamamlayabilirsiniz. Size sunmuş olduğumuz ödeme seçenekleri tabi ki bu kadarla da kalmıyor. Kredi kartınız ya da banka kartınız yoksa havale/eft adımı da bir alternatif olabilir. 

Hangi ödeme yöntemini seçerseniz seçin sitemizden tüm alışverişlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz hemen vakit kaybetmeden sizler için hazırladığımız en özel çiçek aranjmanları arasından seçim yapmaya başlayabilirsiniz.