Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi

Erkeklere çiçek göndermek aslında büyük bir titizlik gerektirmiyor. Tek yapmanız gereken hangi çiçeklerin erkeklere gönderim için uygun olduğunu araştırarak zaman kaybetmek yerine, kategorimiz içerisinde yer alan seçeneklere göz atmanız olacak. Çünkü erkeğe gönderilecek çiçekler kategorimiz içerisinde bir arada incelenebilir. Tamamı ideal bir tercih olabildiğinden dilediğiniz çiçek, saksı bitkisi ya da aranjman için hemen sipariş verebilirsiniz.

Tüm bu aranjmanlar erkeğe hangi çiçek gönderilir sorusunun da yanıtı olabiliyor. Erkekler için özel olarak hazırlanan ve diğer modellere nazaran daha sade bir duruş sergileyen çiçek çeşitlerine de yönelebilirsiniz. Seçeneklerinizin son derece fazla olduğunu bilmenizde fayda var. Sadece birkaç çiçek aranjmanı arasından seçim yapmanız gerekmiyor. Bu nedenle gönderim yapacağınız kişinin zevklerini ve beğenilerini de dikkate alabilirsiniz.

Doğum günü gibi özel günlerde çiçek bekletişi içerisine giren sadece kadınlar değil. Erkeklerin de böyle bir beklenti içerisine girdiklerini unutmamak gerekiyor. Bu nedenle erkeğe hangi çiçek hediye edilir sorusunun yanıtı aslında tüm kadınları ilgilendiriyor. Hatta erkeklerin kendi çevrelerindeki erkek arkadaşlarının da bu konuda bilgi sahibi olması gerekir.

Erkek Arkadaşa Gönderilecek Çiçekler

Doğum günü, evlilik yıldönümü, tanışma yıldönümü, tebrik ya da geçmiş olsun gibi her amaçla gönderimi yapılabilecek olan çiçekler arasında şans bambuları da yer alıyor. Kıvrımlı uçları ve sıra dışı görünümlü yapraklarıyla şans bambuları erkeklerin de beğenisini alan bitkiler arasında bulunuyor. Özellikle gönderim yapacağınız kişi arkadaşınız ya da iş arkadaşınızda bu aranjmanlara öncelik verebilirsiniz.

Seçtiğiniz çiçeği nereye göndereceğinizi de dikkate almanızda fayda var. Eğer işyerine gönderim yapacaksanız çalışma masalarında rahatlıkla muhafaza edilecek olan saksılı ya da vazolu olan aranjmanlar için gayet ideal bir tercih olabilir. Ayrıca gönderimini yaptığınız çiçek teslim alan kişinin her daim gözünün ödünde olacak ve bu zarif davranışınızı ona hatırlatacaktır.

Erkekler Hangi Çiçekleri Sever?

Yüzyıllardır çiçek vermek erkeklerin görevi gibi görüldüğünden halen böyle bir inanış hakim. Oysa erkekler de çiçek almaktan hoşlanır. Son yıllarda erkeğe hangi çiçek alınır sorusunun yanıtını arayan kadınların sayısında belirgin bir artış var. Artık kadınlar da erkeklere çiçek göndermeye başladı. Sizler için hangi çiçeklerin tercih edilebildiği konusunu mercek altına alıyoruz.

Öncelikle sıklıkla sorulan erkeğe orkide gönderilir mi sorusuna yanıt verelim. Elbette erkeklere de orkide çiçeği gönderilebilir. Aslında orkideler her durumda ve istisnasız herkese gönderimi yapılabilen çiçekler arasında yer alıyor. Bir anlamda joker çiçeklerden biridir diyebiliriz. Eğer herhangi bir nedenle, herhangi birine çiçek göndermek istediğinizde ve hangi çiçeği seçmeniz gerektiği konusunda aklınız karıştığında rotanızı gönül rahatlığı ile orkidelere çevirebilirsiniz. Her durumda ideal bir seçim yapmış olacaksınız.

Bu arada erkek sevgiliye hangi çiçek alınır sorusu da akılları karıştırabiliyor. Eğer sevgiliniz için çiçek bakıyorsanız daha özel bir seçim yapabilirsiniz. Para ağacı gayet hoş bir seçim olabilir. Alternatif olarak şans bambusu tercihinde de bulunabilirsiniz. Şans bambularının iyi şans getirdiğine inanılıyor. Böylece yaptığınız seçimle sevgilinize iyi şans dileklerinizi de iletmiş olacaksınız.

Erkeğe Gönderilebilecek Çiçekler

Alternatif olarak guzmanya çiçeğine de yönelebilirsiniz. Kırmızı çiçeği ve koyu yeşil yaprakları ile bu çiçeğin harika bir dekoratif obje olduğunu belirtmek lazım. Eğer erkeğe gönderilebilecek çiçekler arasından tercih yaparken ofise de uygun bir çiçek arıyorsanız guzmanya çok daha ideal bir tercih olabilir. Bu arada ofis için uygun olan çiçekler arasında ficus benjamin de yer alıyor. Bu çiçeğin hem evlerde hem de işyerlerinde dekoratif olarak sıklıkla tercih edildiğini bilmenizde fayda var.

Aslında erkek için çiçek seçimi yapmak sanıldığı kadar zor değil. Sitemizde erkeklere uygun onlarca farklı seçenek bulunuyor. Bu özel kategorimiz içerisinde yer alan seçeneklerin tümünün erkeklere gönderim için uygun olduğunu bilmelisiniz. Bu nedenle itine ile seçerek hazırladığımız bu koleksiyonumuz içerisinde yer alan tüm çiçekleri tercih edebilir ve gönderimini gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. Her durumda erkeklere gönderilebilecek tüm çiçekler için doğru adrestesiniz.

Cam fanus içerisinde hazırlanmış olan teraryum çeşitlerine de mutlaka göz atın. Alt kısmında toprak bulunan ve hem minyatür canlı bitkiler hem de minyatür aksesuarlar kullanılarak hazırlanan teraryumlar pek çok erkeğin ilgisini çekiyor. Onlara unutulmaz bir hediye vermek isteyenler için bu tasarımların sıra dışı görünümünden faydalanmak mümkün. Bu arada bitkilerin muhteşem görünümü eşliğinde mekanlara farklı bir atmosfer kazandırmak isterseniz, erkeklerden beğeni alan büyük saksı bitkilerini de tercih edebilirsiniz.

Kategorimiz içerisinde her biri erkeğe gönderim için son derece ideal olan çok sayıda farklı seçenek yer alıyor. Uygun fiyatlar, yüz güldüren ödeme seçenekleri ve indirim fırsatlarından faydalanarak avantajlı bir seçim yapabilirsiniz. Erkeğe gönderilebilecek özel çiçekler çiçek diyarında tüm İstanbul’a deneyimli personelimiz tarafından Nişantaşı mağazamızda hazırlanan çiçekleri kendi araç ve personelimiz tarafından dağıtım yapılmaktadır.

Erkeğe Gönderilecek Çiçek Nasıl Seçilir?

Çiçek seçimi yapmadan önce göndereceğiniz kişinin karakterini gözden geçirin. Nasıl çiçeklerden hoşlanabileceğine dair mutlaka tahminleriniz vardır. Bu tahminlerden yola çıkarak en uygun çiçek aranjmanını kolaylıkla seçebilirsiniz. Ayrıca bu kişinin çalışma hayatı da size ipucu verebilir. Örneğin ofiste çalışan erkeğe çiçek göndermek için seçim yapmak aslında çok kolay! Çünkü ofisini yani çalışma ortamını dekore edebileceği çiçekleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Minyatür ağaçlardan teraryum çalışmalarına kadar pek çok seçenek ofislerde dekoratif açıdan sıklıkla kullanılıyor. Siz de bu tasarımlardan birini seçerek o kişinin çalışma ortamını güzelleştirmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Elbette erkekler için çiçek seçimi yaparken sadece nasıl bir ortamda çalıştığı önem taşımıyor. O kişinin zevklerini de dikkate almanızda fayda var. Eğer çiçekler ile ilgilenmekten hoşlanan biri ise tercihinizi saksı çiçeği çeşitlerinden yana yapabilirsiniz. Saksı çiçekleri envai çeşit farklı seçenek sunuyor. Üstelik sitemizde bulabileceğiniz bu çiçeklerin tamamı sağlıklı ve büyük bir özenle yetiştirildi. Erkeklerin büyük bölümü saksı çiçeklerinin bakımını üstlenmekten keyif alıyor. Bu nedenle büyük saksı çiçekleri ya da daha küçük boylarda olan saksı çiçekleri ideal seçenekler arasında yer alıyor. Ayrıca bakımı çok kolay olduğu için büyük bir zaman gerektirmeyen çiçek çeşitleri de sizlere sunduğumuz alternatifler arasında yer alıyor. Bakımı kolay saksı çiçeklerine öncelik verebilirsiniz.

Kurutulmuş Çiçeklere Mutlaka Göz Atın

Eğer çiçeklerin bakımı ile ilgilenmekten hoşlanmayan birine çiçek göndereceksiniz bu durumda erkeklere hangi çiçek gönderilir sorusunun yanıtı değişiyor. Böyle birine çiçek göndermek istediğinizde sizlere önerimiz kurutulmuş çiçekleri tercih etmeniz olacak. Çünkü kurutulmuş çiçekler muhteşem bir görünüm sergilemekle birlikte herhangi bir bakıma ihtiyaç duymuyor. Aynı zamanda dekoratif açıdan da son derece önemli çiçekler arasında yer alıyor. Erkeklere gönderim için ideal olabilecek kuru çiçek aranjmanları muhteşem renkleriyle de ön plana çıkıyor. Bu çiçekleri gönül rahatlığıyla ev ya da işyeri adresine gönderebilirsiniz.

Bu arada sıklıkla erkek öğretmene çiçek alınır mı sorusu bize ulaşıyor. Elbette erkek öğretmenlere de çiçek gönderilebilir. Hatta eğitim neferleri çiçeklerin en güzelini hak ediyor. Sitemizde beğeniye sunduğumuz çiçek aranjmanlarından dilediğinizi seçerek erkek öğretmenlere gönderebilirsiniz. Öğretmeninizin çalışma masasını süslemesine yardımcı olan kaktüs aranjmanları da seçenekleriniz arasında yer alıyor. Aynı zamanda yine minyatür boylarda olan menekşe çeşitleri de tercih edilebilir. Öğretmen temalı olarak dizayn edilmiş olan teraryum çeşitleri de alternatifleriniz arasında yer alıyor. Öğretmenlerinize çiçek göndermek için öğretmenler gününün gelmesini beklemeyin. Sıradan bir günde de son derece kıymetli olan öğretmenlerinize çiçek gönderebilir ve onların mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Her Adrese Aynı Gün Teslimat Yapıyoruz

Erkeğe gönderilebilecek tüm çiçekleri özenle seçerek tek bir koleksiyonda buluşturduk. Bu sayede erkeğe nasıl çiçek alınır sorusunun yanıtı olabilecek çiçekleri bir arada inceleme şansına sahipsiniz. Bonsai ağaç çeşitleri de dahil olmak üzere minyatür ağaç çeşitlerinin tümüne mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz. Hem evlerde hem de iş yerlerinde bakımı yapılabilen bu ağaçlar erkeklere gönderilebilecek en ideal bitkiler arasında yer alıyor. Bu nedenle sizin de önceliğiniz göz alıcı bir görünüm sergileyen minyatür ağaçlar olabilir.

Tüm tasarımlar için sizlere en uygun fiyatları sunduğumuzu hatırlatmak isteriz. Dilediğiniz çiçeği seçerek sadece birkaç dakika içerisinde sipariş oluşturabilirsiniz. Siparişleriniz kendi ekiplerimiz tarafından teslim ediliyor. Seçtiğiniz tüm çiçekleri aynı gün dilediğiniz adrese teslim edebiliyoruz. Aynı zamanda teslimat için ek ücret talep etmiyoruz. Tüm bu avantajlardan faydalanarak hemen şimdi sizlere sunduğumuz bu koleksiyon arasından dilediğiniz çiçeği seçin ve siparişinizi oluşturun!