Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi

Sevdiğiniz kişiyi bir sepet dolusu çiçek ile mutlu etmek için hazırladığımız aranjmanlara hemen göz atabilirsiniz. İstanbul'un tüm semtlerinden sevdiklerinizi mutlu etmek mümkün. Kategorimiz içerisinde çiçek sepeti çeşitleri yer alıyor. Klasik sepet çeşitlerinin yanı sıra farklı saksı ve vazolar kullanarak hazırladığımız aranjmanlar tüm özel günlerde gönderim için gayet ideal bir seçenek olarak incelemenizi bekliyor. Eşinize, sevgilinize, annenize, arkadaşınıza kısacası tüm sevdiklerinize bu şık tasarımları hediye edebilirsiniz.

Çiçek Sepeti Siparişi

Aranjmanlarımızı hazırlarken mevsimin en taze ve en güzel çiçeklerini kullanıyoruz. Sade bir görünüme sahip olan aranjmanların yanı sıra son derece renkli ve gösterişli bir duruş sergileyen tasarımlar da kategorimizde mevcut. Muhteşem çiçek kokularını harmanlayarak bambaşka bir koku ortaya çıkaran aranjmanlar içerisinde kır çiçekleri de mevcut.

Lavanta, orkide, gül, sümbül, ay çiçeği, menekşe ve sukkulent kategorimiz içerisinde görebileceğiniz çiçek sepeti çeşitlerinde kullandığımız çiçeklerden ve bitkilerden sadece birkaçıdır. Mevsime uygun yeşilliklerle çok daha estetik bir görünüm almasını sağladığımız aranjmanlar hem işyerine hem de eve gönderim için idealdir. Çalışma masasında ya da sehpada konumlandırılacak ebatlarda olan çiçek sepetleri neşeli ve enerjik görünümleriyle de ön plana çıkıyor.

Çiçek Sepeti Gönder

Dilerseniz sukkulent ve diğer kaktüs çeşitleri ile hazırladığımız teraryum modellerine de göz atabilirsiniz. Sıra dışı görünümü ile bu tasarımlar da çiçeklerle buluşarak bambaşka bir atmosfer sunuyor. Rengarenk çiçeklerden derlediğimiz tasarımlar da özel gün kutlamaları için ideal bir seçim olabilir. Renkli çiçekler her daim daha dinamik bir görünüm sergiler. Kutlamalar için bu çiçekleri de tercih edebilirsiniz.

Kategorimiz içerisinde sizlere son derece geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. Sevdiklerinizi ve hatta kendinizi bu güzelliklerden mahrum bırakmamanız için yıl boyunca uygun fiyat politikası uyguluyoruz. Cazip ödeme seçeneklerinden de faydalanarak dilediğiniz aranjmanı dilediğiniz adrese hemen ulaştırmamızı sağlayabilirsiniz.