Turkuvaz Serisi Renkli Papatyalar
Turkuvaz Serisi Renkli Papatyalar
Turkuvaz Serisi Renkli Papatyalar
Turkuvaz Serisi Renkli Papatyalar
Turkuvaz Serisi Renkli Papatyalar
Turkuvaz Serisi Renkli Papatyalar

Turkuvaz Serisi Renkli Papatyalar

6 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Yok  Gelince Haber Ver 

Çiçek Kodu : 4144

Ürün Boyutu : yükseklik:27-30 cm, ürün çapı:25 cm

Kullanılan Malzemeler : 10 dal Sarı ve beyaz krizantem papatya, lavanta, el işlemesi Turkuvaz vazo

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

1682
,00 TLYERİNE
1268
,00 TL
(KDV DAHİL)

El işlemesi Turkuvaz çini vazoda renkli papatyaların mis kokulu şoklanmış lavantalar ile masaüstü için papatya tasarımı


Tüm Ürünler 6 Taksit
iyzico ile öde - Visa, MasterCard, Troy

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. Mesut_demir.83@hotmail.com

    Teşekkür ederim çok güzel vazosu da müthiş

    GönderenMesut Demir -
  2. kaç gün beklenecek..

    dün teslim olacaktı.. farketmeden sipariş verdim.. ç.... S...sandım çiçek daha gidecek inşallah..

    Gönderenseda-

    Değerli müşterimiz, İstanbul dışı siparişler kargoyla gönderiliyor ve sipariş aşamasında 2-5 günde teslim edileceği uyarı olarak belirtiliyor, siparişi verdiğiniz gün kargoya verildi ve ertesi gün teslimat yapıldı.

    GönderenÇiçek Diyarı-24.10.2020
  3. yalcntufan@gmail.com

    Öncelikle zamanında teslimat ve telefonda vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. Sizlere naçizane bir önerim olacak benim gibi tecrübesiz kişiler için bitkilerin yanına sitede yazdığınızdan biraz daha detaylı bir bakım kartı ekleyebilirsiniz. Şahsen ben şu an tam olarak nasıl ne zaman sulayacağım ve bakımı konusunda biraz karışığım. Bir diğer sorum da üzerindeki limonlar şu an resimde olduğu gibi turuncu değil turuncuya döndüklerinde mi olmuş olacaklar? Teşekkürler.

    GönderenTufan Yalçın-

    Merhaba Önerileriniz.içn teşekkür ederiz. Özellikle meyve ağaçları, bonsailer, teraryumlar ve saksı çiçekleri için ayrı ayrı bakım kartları ekleniyor çiçeklere. Size gelen üründe arkadaşlar atlamış sanırım. Meyve ağaçlarında yeşil meyveler turuncuya dönüştüğünde olgunlaşmış olacak. bol aydınlık, havadar bir ortamda tutalım, hatta mümkünse balkon en iyisi.

    GönderenÇiçek Diyarı-12.09.2019

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE