- Rukiye.yildiz@syk.com.tr
- yalcntufan@gmail.com
Öncelikle zamanında teslimat ve telefonda vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. Sizlere naçizane bir önerim olacak benim gibi tecrübesiz kişiler için bitkilerin yanına sitede yazdığınızdan biraz daha detaylı bir bakım kartı ekleyebilirsiniz. Şahsen ben şu an tam olarak nasıl ne zaman sulayacağım ve bakımı konusunda biraz karışığım. Bir diğer sorum da üzerindeki limonlar şu an resimde olduğu gibi turuncu değil turuncuya döndüklerinde mi olmuş olacaklar? Teşekkürler.
Merhaba Önerileriniz.içn teşekkür ederiz. Özellikle meyve ağaçları, bonsailer, teraryumlar ve saksı çiçekleri için ayrı ayrı bakım kartları ekleniyor çiçeklere. Size gelen üründe arkadaşlar atlamış sanırım. Meyve ağaçlarında yeşil meyveler turuncuya dönüştüğünde olgunlaşmış olacak. bol aydınlık, havadar bir ortamda tutalım, hatta mümkünse balkon en iyisi.
- Tesekkürler
Her zaman ki gibi zamaninda teslim ve kaliteli ürünlerinizden cok memnunum. Tesekkürler









İlk defa ve büyük bir korku ile sipariş verdim görselde gördüğüm çiçek ile ilgili telefondan da teyit aldım : satıcı iletişimi çok ilgiliydi istediğim bir kaç küçük değişiklik vardı unutmamışsınız siparişimi 3 gün öncesinden oluşturmama rağmen çiçeğe eklemişsiniz. Çiçek muhteşem olmuş emeğinize sağlık yıllardır Çiçek sepetinden verdiğimiz çiçek gibi çiçeklerle avutulmuşuz : harika işçilik ve özen için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki tek adresimsiniz