- Gumrukcuoglu@gmail.com
Değerli müşterimiz, Günlük taze gelen ürünlerin gecikmesi ve hava şartlarından dolayı İstanbul trafiğindeki aşırı yoğunluktan dolayı yaşanan gecikmeden ötürü özür dileriz.
- sugos_sugar@hotmail.com
Merhaba Surekli siparis verdigim ve hep memnun kaldigim bir marka.Ancak bu son siparisimden gelen cicegin duzgun tasinmamasindan kaynakli olarak yapraklarinin kirilip topraginin dokulmesi sonucumemnun kalmadim.
Degerli musterimiz, öncelikle özel gün yoğunluğundan dolayı yaşanan aksilik için kusura bakmayın, özel günlerde siparişleri zamanında teslim edebilmek için dışarıdan eleman çalıştırıyoruz, o yüzden küçük aksilikler olabiliyor, anlayışınızı bekliyoruz.
- ozge.ata17@gmail.com
Sevgi bahçesi adında sipariş ettiğim ürün çok güzel bir şekilde hazırlandı ve zamanında teslim edildi. Çiçek diyarına özenli satışları ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Herzaman ilk ve tek tercihim olmuştur













Ürün gayet güzel. Resimdeki gibi geldi. Ancak 09:005:00 teslimatı 2 kere aramam sonucu ancak 17:30 da gelebildi. Özel günler için verilen siparişlerde zamanında teslimat son derece önemlidir. Bu konusa beni üzdünüz.