Crassula Ovata - Para Ağacı
Crassula Ovata - Para Ağacı
Crassula Ovata - Para Ağacı
Crassula Ovata - Para Ağacı
Crassula Ovata - Para Ağacı
Crassula Ovata - Para Ağacı

Crassula Ovata - Para Ağacı

33 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Yok  Gelince Haber Ver 

Çiçek Kodu : 3924

Ürün Boyutu : Saksı dahil toplam boy:27-32

Kullanılan Malzemeler : Ahşap ayaklı saksı, crassula Ovata

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

1259
,00 TL
(KDV DAHİL)

Crassula Hobbit para ağacı 

Renkli yapraklarıyla ilgi çekici bu özel crassula çeşidi uzakdoğu fenk sui felsefesine para ve bereket getirdiğine inanıldığı için tüm dünyada para ağacı olarak biliniz ve ev veya ofisinizi güney cephesine karşılıklı 2 adet konduğunda para getirdiğine inanılır.


Tüm Ürünler 6 Taksit

ÖZELLİKLER

Güneş İhtiyacı Bol ışık, 2-3 saat sabah güneşi
Bitki yüksekliğiSaksı dahil 27-32 cm
Su İhtiyacıToprak tamamen kurumalı, kışın ayda bir, diğer mevsimlerde 15 günde bir çay bardağı
Isı İhtiyacıOda sıcaklığı 10-26 derece
Yenilebilme DurumuYenmez, evcil hayvanlar için toksikiçerir
Saksı genişliği13 cm
Saksı TipiAhşap ayaklı seramik polyester saksı
Çiçeklenme DönemiNadiren uygun şartları bulursa kış aylarında Çiçek açar

Crassula-para ağacı Bonsai  bitkisinin bakımı

Normal oda ortamlarında direkt gün ışığı almayan bir yerde tutulmalıdır.

Crassula Ovata Bonsai sulamada dikkat edilecek en önemli husus fazla su vermemektir.

Toprak kontrol edilerek tamamen kurumaya yakın bir zamanda bolca sulama yapılmalıdır.

Kış aylarında çok sıcak olmayan ortamlarda uzun süre suya ihtiyaç duymayacaktır. Belli periyoda bağlı olarak sulama yapmak yerine toprak kontrol edilerek kurumaya yakın zamanlarda su verilmelidir.

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. tuba.alboya@gmail.com

    Sürekli sizden alışveriş yapmamıza rağmen bu seferki hayal kırıklığı oldu maalesef. Vazonun üzerine kağıda sarılı bir buket konmuş verilmiş anneme hem de özel durumu olması dolayısıyla yüzünü en fazla sizinle güldürürüm demiştim . Zaten siparişimdeki vazo ve çiçekte farklıydı . Vazo için tamam değişiklik olabilir demişssiniz ancak çiçek alalade bir görüntü ile geldi ve hiç beğenmedim açıkcası. Biz sizler vasıtasıyla özür diliyoruz sevgimizi ifade ediyoruz duygularımızı belli ediyoruz. Benim duygumun yansıması bugünkü çiçek değildi.

    GönderenTuba ALBOYA-

    Değerli müştermiz, Öncelikle size istemeden de olsa hayal kırıklığı yaşattığımız için özür dileriz. Ancak notunuzda ekstra süsleme istediğiniz için arkadaşlar renkli ambalaj kağıdına sarılarak vazoya yerleştirilmiş buket. Ambalaj kağıdını çıkarıp vazoya koyarsanız görselle aynı olduğunu göreceksiniz.

    GönderenÇiçek Diyarı-12.03.2024
  2. TESEKKÜR

    Kardesıme doğum çiçeği olarak gönderdim ve hastaneye gıttıgımde gercekten cok begendım.Fıyatına gore kalıtesı cok ıyı bence ve gunlerce taze kaldı solmadı

    GönderenBETUL KOCA-
  3. gizem_karahanli@hotmail.com

    Vazo gorselde daha uzun gozukuyordu bambular yere konacagi icin vazonun kisa olmasi hos olmamis maalesef. Tesekkurler saatinde iletildigi icin.

    GönderenGizem Karahanli-

    Ürün açıklamasında da belirttiğimiz gibi toplam uzunluk 80 cm Vazolar el yapımı olduğu için 36-40 cm arası oluyor, Taahhüt ettiğimiz gibi toplam 80 cm ürün gönderildi.

    GönderenÇiçek Diyarı-06.12.2018

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: