Sitemize Gelen Yorumlar (3)
- kurukoglu@gmail.com
- sugos_sugar@hotmail.com
Merhaba Surekli siparis verdigim ve hep memnun kaldigim bir marka.Ancak bu son siparisimden gelen cicegin duzgun tasinmamasindan kaynakli olarak yapraklarinin kirilip topraginin dokulmesi sonucumemnun kalmadim.
Degerli musterimiz, öncelikle özel gün yoğunluğundan dolayı yaşanan aksilik için kusura bakmayın, özel günlerde siparişleri zamanında teslim edebilmek için dışarıdan eleman çalıştırıyoruz, o yüzden küçük aksilikler olabiliyor, anlayışınızı bekliyoruz.
- Çiçek aranjman
Şimdiye kadar 4 defa sipariş verdim. Hiçbirinden pişman olmadım. Eşim bütün hediyelerimi çok beğendi. Teşekkürler..
YORUM EKLE













Pandemi döneminde bile hızlı teslimatınız özenle siparişi hazırlayışınız takdir edilesi. İlk kez sipariş verdim. Çok çok memnun kaldım. Teşekkür ederim