Zelkova Bonsai iç mekan bonsaisidir.
Aydılık ve havadar bir ortamda bakılmalı, hava akımına maruz kalmamalıdır.
Bonsailer doğal yapısı gereği kışın uykuya geçer, yaprakları tamamen olmasa da seyrekleşir, baharda yeni yapraklar açar ve eski formunu alır.
Diğer tüm Bonsai Çeşitlerinde olduğu gibi toprağın tamamen kurumasına müsade etmeyecek periyotta sulanmalı.
Bonsailerde sulama yapılırken tüm köklere su değecek miktarda saksının büyüklüğüne göre yapılmalıdır.
Bonsai budaması yaprakların çok uzamasına müsade etmeden yapılmalıdır.
- evet zelkova ama ..
Değerli müşterimiz, ürünler özel olarak seçilerek gönderiliyor, mevsimsel olarak zelkova bonsailerde yaprak dökmesi yaşanır, baharda tekrar bol yaprak açacaktır. Bonsailer aynı seriden gelen ürünlerden görsele en yakını seçilir, ancak canlı çiçek olduğu için farklılıklar olacatır.
- Resimdekinden daha güzeldi.
Çİçekler çok taze ve buket şahaneydi. Çok teşekkürler.
- KALİTE
KALİTE VE HIZINIZA KAYITSIZ KALMAK MÜMKÜN DEĞİL. ELİNİZE SAĞLIK TEŞEKKÜR EDERİM. İSTANBUL DIŞI KARGO ÜCRET VE TESLİMAT SÜRENİZDE İYİLEŞTİRİLDİĞİ TAKDİRDE BU KALİTENİN ÜLKE ÇAPINDA ÇOK DAHA HIZLI YAYILACAĞI KANAATİNDEYİM.
Açıkcası harika bir hızla geldi. Tebrik ediyorum. Fakat alırken istediğim kriterlere uygun bir zelkova Bonsaisi olmadı.. İnternetten almanın sıkıntıları bir yerde böyle oluyor. Çok ta yapabilecek birşey yok. Boy 32 cm bile değil 27- 28 cm civarı.. Herneyse yapacak birşey yok. Siz de ver gitsin düşüncesindesiniz elinizdekileri bir yerde. Müşterinin kriterleri nereye kadar. Resimdekine uygun bir şey olsun demiştim oysa .