Aşkıma Özel..
Aşkıma Özel..
Aşkıma Özel..
Aşkıma Özel..
Aşkıma Özel..
Aşkıma Özel..

Aşkıma Özel..

8 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Var

Çiçek Kodu : 2692

Ürün Boyutu : Kutu çapı:34 cm boyu. 35 cm

Kullanılan Malzemeler : 40 adet kırmızı gül, 15 adet beyaz gül

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

12500
,00 TLYERİNE
9990
,00 TL
(KDV DAHİL)

Özel üreti hediye kutusunda Sevdiğiniz kişinin baş harfini yazdırabileceğiniz size özel tasarım. Yazdırmak istediğiniz harfi -Varsa bize notunuz- bölümünde belirtebilirsiniz.

Kırmızı gül. Eski çağlardan beri tutkunun sembolü,Kırmızı güller. Kırmızı gül sunan güçlü, açık bir mesaj ifade eder: Ben deli gibi seni seviyorum!


Tüm Ürünler 6 Taksit
iyzico ile öde - Visa, MasterCard, Troy

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. Kusursuz hizmet

    Hangi ürünü satın aldı isem fotoğrafta görünen ürünün aynısı söz verilen zamanda teslim edildi. Çok teşekkürler. Maşallah nazar değmemesini ümid ediyorum.

    GönderenBahadır Özkan-
  2. Teşekkür&128591&127996

    Hızlı teslimat ve kusursuz görüntüsü için çok teşekkür ederim. Emeklerinize sağlıkbereketli hayırlı kazançlar dilerim.

    GönderenHade Türkoğlu-
  3. anil_akca@hotmail.com

    Sipariş verdiğim Cennet Kuşu çiçeği fotoğraftakinden daha güzel ve daha bol çiçekli teslim edildi.Çiçek sepeti ve çiçek gönder gibi firmalardan risk alamayacağım bir sipariş olduğu için araştırırken çiçekdiyarını buldum.Çok teşekkür ediyorum kaliteli ve şık çiçeğiniz için özel kişilere çiçek gönderirken her zaman ilk bakacağım yeri buldum.

    GönderenAnıl Akça-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE