- tufanaydin1923@gmail.com
- miraycekic@hotmail.com
Merhaba Çiçeklerde görsel ile birebir gitmesi oldukça zordur. Böyle bir beklenti de çok doğru değildir. Çiçek görsel ile benziyor benzetilmeye çalışılmış ancak giden çiçek oldukça özensiz ve hacimsiz duruyordu. Bu sebepten göndermiş olduğum için içime sinmedi. Bilginize Sevgiler
Değerli müşterimiz, öncelikle değerlendirme için teşekkür ederiz, Çiçek Diyarı ekibi olarak bu şekilde bizi her zaman ileriye itecek eleştirilerle kendimizi geliştiriyor ve her daim daha güzelini yapmak için çaba gösteriyoruz. Sizin de belirttiğiniz gibi özellikle kesme çiçekler doğanın bir parçasıdır ve her zaman birebir aynı çiçekler gelmez o yüzden çok küçük de olsa farklılıklar olabiliyor, ekip olarak minumuma indirerek çiçekleri özenle hazırlıyoruz.
- aysinaltunic@hotmail.com
Teslimat saati 15.00 bitişli olarak talep etmiştim 17.00 neredeyse bu durumdan memnun değilim.. bilgilerinize
Değerli müşterimiz, yaşanan aksilikten dolayı çiçek diyarı ekibi olarak özür diliyoruz. Seçtiğiniz üründe canlı çiçekler kullanıldığı ve taze çiçeklerin gelmesi beklendiği çiçek teslimatınızda için gecikme yaşandı.
Her şey mükemmel ötesi. İlgi ve alakanıza sonsuz teşekkür ederim.