Kalbimdesin..
Kalbimdesin..
Kalbimdesin..
Kalbimdesin..
Kalbimdesin..
Kalbimdesin..

Kalbimdesin..

3 Kişi Ortalama 5 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Var

Çiçek Kodu : 3437

Ürün Boyutu : Kutu çapı:26 cm, yükseklik:18 cm

Kullanılan Malzemeler : Kalp kutu ve 25 adet kırmızı gül

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

3584
,00 TLYERİNE
1990
,00 TL
(KDV DAHİL)

Kalp kutuda 25 adet kırmızı gül


Tüm Ürünler 6 Taksit

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. Teşekkürler.

    Bir kaç gün önce bu çiçeği sipariş ettim.Çiçek kısa zamanda geldi ve çok memnun kaldım.Özellikle fotoğraftaki ürünün aynısının gelmesi ve siparişimin çok çabuk gelmesi beni çok memnun etti.Yeniden teşekkür ederim.

    GönderenAYHAN YILDIRIM-
  2. Soztoprk@gmail.com

    Zamanlamaürün hizmet herşey kusursuzdu.Resimde ne görünüyorsa o idi. Kesinlikle tavsiye ederim.Teşekkür ederim.bundan sonra tek tercihim olacaksınız.

    GönderenSüleyman öztoprak-

    Değerli müşterimiz, Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz, 1979 dan bugüne kalitemizi artırarak devam ediyoruz, her daim daha iyisini yaparak ve sürekli yeniliklerle sektöre yön veren firmamızın öncelikli hedefi yüzde yüz müşteri menmuniyeti.

    GönderenÇiçek Diyarı-30.10.2020
  3. brktarhan@gmail.com

    Aralarda solmuş ölü güller yerine canlıları kullanılsaydı daha güzel olurdu ama genel itibariyle de gayet güzel görünüyor diğerleri o pürüzleri kapamış yine de hoştu teşekkürler

    GönderenBurak Tarhan-

    Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri dönüşünüz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Ürünler günlük gelen taze çiçeklerden hazırlanıyor, bazı bölgelere siparişi zamanında ve hızlı teslim edebilmek için motorlu kuryemizle gönderiyoruz, motorlu kuryede çok az da olsa çiçekler sarsıntıdan dolayı zarar görebiliyor, sizin de dediğiniz gibi çiçeğin bütününde bu çok gözükmüyor, yine de elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz. Bundan sonraki siparişlerde daha dikkatli olacağız. Saygılarımızla. Çiçek Diyarı

    GönderenÇiçek Diyarı-19.06.2020

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE