Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..
Seni Seviyorum..

Seni Seviyorum..

14 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Var

Çiçek Kodu : 3439

Ürün Boyutu : Kutu çapı: 27 cm, toplam yükseklik:26 cm

Kullanılan Malzemeler : 35 adet kırmızı gül

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

4656
,00 TLYERİNE
3627
,00 TL
(KDV DAHİL)
Etiketler: söz çiçekleri 

Siyah hediye kutusunda 35 adet kırmızı güllerden özel tasarım.


Tüm Ürünler 6 Taksit

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. Kumkuat gönderimi

    Daha öncede çalıştığım bir firma. Tesadüfen keşfettim iyiki de keşfetmişim. Başka bir firma ile çalışmıyorum. Özel gönderilerimi de şirket gönderilerimi de cicek diyarından gönderiyorum. Ürünlerin hepsi görselde görüldüğü gibi ulaştı. Kumkuat da çok acil ulasmasi gerekiyordu rica ettigim.zamandan bile once ulaştı. Aynı gorselde ki gibi . Ilhan beye ayrıca teşekkür ediyorum

    GönderenFatma Özdemir -
  2. Muhteşem

    Öncelikle mandalina kargo ile gelince zarar görür mü canlı kalır mı gibi kaygılarınız olmasın. Çiçek Diyarı mandalinamı çok özenli bir şekilde paketleyip göndermiş.Toprağı dahi kıpırdamadan bana ulaştı diyebilirim. Ayrıca saksısı da oldukça şirin ve hoş. Gayet bakımlı ve canlı bir mandalina ile karşılaştım. Sevdiklerinize ya da kendinize gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Satış öncesinde de sonrasında da sorularımı içtenlikle yanıtladılar yardımcı oldular. Göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ürün hakkında da genel bilgi vermek istiyorum. Ürün yurt dışından Citrina Plants Portekiz firması firmasından geliyor. Minyatür narenciye işini en profesyonel yapan firma bu firmadır diğer firmaların çıkış noktaları da zaten Citrina Plantsdir. Citrina Plantsin ürünlerini Türkiyede bulmak oldukça zor ama Çiçek Diyarı ürünleri bu firmadan ithal ediyor çok da iyi yapıyor. Citrina Plantsin sitesine baktığınızda da zaten Çiçek Diyarının fiyatlarının gayet uygun olduğunu göreceksiniz. Çiçek Diyarına tekrardan teşekkür ediyor sonraki alışverişlerimde buluşmak dileğıyle sevgilerimi sunuyorum.

    GönderenCihan KAYA-
  3. Just like on the picture perfect!

    I spent days looking for something that would look beautiful interesting and original while not making me spend half of my students stipend on it and found your shop. Theres no other even close to what you are offering for the money would never buy any else. Thanks!

    Gönderenİlyas-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE