- Çiçek
- kose47143@gmail.com
Kızımın doğum günü için sipariş verdim keşke aldığım rengi gonderseydiniz stokta var yazıyor ben Polar fire sipariş verdim bu ikinci siparişim di
Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, Çiçeklerimizi her zaman en taze ve özenli şekilde hazırlayıp, sizlere görsellerde gördüğünüz gibi ulaştırmak en büyük önceliğimiz. Memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve motivasyon kaynağımız. Ancak mevsimsel ve üretim koşullarından dolayı aynı orkide bazen farklı tonlarda gelebiliyor, yoğunluktan dolayı arkadaşlar resim paylaşmayı atlamış, özür dileriz. Güveniniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz, güzel günlerde görüşmek dileğiyle!
- sneln@hotmail.com
Bir önceki siparişimde ürün birebir aynı olunca tereddütsüz yeniden sipariş verdim. Ancak görselseki renkte değildi çiçekler. Çok açık seçilmiş. Görseldeki renk kullanılsaydı daha da mutlu olacaktım. Bir dahaki siparişimde olmayacağını umarak teşekkürlerimi iletiyorum kendilerine.













Cidden verdiğim paraya değer dediğim süper bişey, hem görsel hem vitamin