Para Ağacı - Pachira
Para Ağacı - Pachira
Para Ağacı - Pachira
Para Ağacı - Pachira
Para Ağacı - Pachira
Para Ağacı - Pachira

Para Ağacı - Pachira

56 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Var

Çiçek Kodu : 3667

Ürün Boyutu : toplam ürün boyu:40 cm

Kullanılan Malzemeler : Seramik saksı, 2 adet sukkulent,

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

1428
,00 TLYERİNE
1140
,00 TL
(KDV DAHİL)

Uzakdoğu geleneklerinde para ağacı olarak bilinen Pachira  şans ve bereket getirdiğine inanılan ofis ortamlarında dayanıklı bir saksı bitkisidir.

 

,


Tüm Ürünler 6 Taksit

Pachira (Para Ağacı)

Peki, Para Ağacının Özellikleri Nelerdir?

Para ağacı; ebegümeci familyasından “Pachira Aquatica” cinsine aittir. Bataklıklarda yetişen bu bitki, suya çok ihtiyacı olmadığı gibi her türlü zorlu şartlara karşı da dayanıklıdır. Ancak suyu sevmediğini de düşünmemek gerekir. Toprağı kuruduğunda çok bekletmeden sulamak gerekir. Ev ve ofisler için ideal bir süs bitkisidir.

Uğurlu olduğuna ve ev halkına bol para kazandırdığına inanılan bu ağaç güneşi çok sever. Eğer kışın üşürse yapraklarını hemen döker. Köklerini havadar tutacak türden bir toprak karışımına ihtiyaç duyar. Saksının çok büyük olmamasına dikkat etmek gerekir. Böylece hava, bitkinin köklerine rahatça ulaşabilir. Yıkanmayı sever. Bu yüzden sıcak havalarda yapraklarına bol bol su püskürtmek gerekir. Yeni yapraklarının çıkması için bozulan yaprakları mutlaka koparmak gerekir.

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. selinsakar1991@icloud.com

    Teşekkür ederim gördüğümle gelen arasında hiçbir fark yok çok memnun kaldım burdan çiçek alacağınızda hiç düşünmeyin alın.

    GönderenSelin Çetin -
  2. hale_alimli@hotmail.com

    Merhaba Zamanında ve tam yapılan teslimat için teşekkür ederiz. Başarılarınızın devamını dilerim

    GönderenHale Alımlı-
  3. anil_akca@hotmail.com

    Sipariş verdiğim Cennet Kuşu çiçeği fotoğraftakinden daha güzel ve daha bol çiçekli teslim edildi.Çiçek sepeti ve çiçek gönder gibi firmalardan risk alamayacağım bir sipariş olduğu için araştırırken çiçekdiyarını buldum.Çok teşekkür ediyorum kaliteli ve şık çiçeğiniz için özel kişilere çiçek gönderirken her zaman ilk bakacağım yeri buldum.

    GönderenAnıl Akça-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: