Kitapta Pachira Ağacı
Kitapta Pachira Ağacı
Kitapta Pachira Ağacı
Kitapta Pachira Ağacı
Kitapta Pachira Ağacı
Kitapta Pachira Ağacı

Kitapta Pachira Ağacı

28 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Yok  Gelince Haber Ver 

Çiçek Kodu : 4018

Ürün Boyutu : Saksı dahil toplam boy:40-45 cm

Kullanılan Malzemeler : Kitap seramik, pachira ağacı

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

2133
,00 TLYERİNE
1425
,00 TL
(KDV DAHİL)

Kitap şeklinde seramik saksıda pachira - para ağacı bonsainin ev ve ofis ortamlarında dayanıklı çiçek tasarımı.


Tüm Ürünler 6 Taksit

Pachira (Para Ağacı),

Para Ağacının Özellikleri ve bakımı

Para ağacı; ebegümeci familyasından “Pachira Aquatica” cinsine aittir. Bataklıklarda yetişen bu bitki, suya çok ihtiyacı olmadığı gibi her türlü zorlu şartlara karşı da dayanıklıdır. Ancak suyu sevmediğini de düşünmemek gerekir. Toprağı kuruduğunda çok bekletmeden sulamak gerekir. Ev ve ofisler için ideal bir süs bitkisidir.

Uğurlu olduğuna ve ev halkına bol para kazandırdığına inanılan bu ağaç güneşi çok sever. Eğer kışın üşürse yapraklarını hemen döker. Köklerini havadar tutacak türden bir toprak karışımına ihtiyaç duyar. Saksının çok büyük olmamasına dikkat etmek gerekir. Böylece hava, bitkinin köklerine rahatça ulaşabilir. Yıkanmayı sever. Bu yüzden sıcak havalarda yapraklarına bol bol su püskürtmek gerekir. Yeni yapraklarının çıkması için bozulan yaprakları mutlaka koparmak gerekir.

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. ercan-nihal@hotmail.com

    Bu çiçeği yeni evimiz için aldık ve çok aradık bunu bulmak için ve sonra sizin çiçeği bulduk. İyiki de sizi bulmuşuz. Çünkü internette beğendiğimizden Çoook daha güzel bu çiçek. Emeğinize sağlık her kuruşu helal olsun

    GönderenNihal Öztürk-
  2. Çiçek

    Cidden verdiğim paraya değer dediğim süper bişey, hem görsel hem vitamin

    Gönderensonnur Odabaşı -
  3. tşk

    Merhaba 09.00 - 15.00 arasında verdiğim siparişin 915 te erken teslimatı beni cok mutlu ett. ürünün resimlerini gordugumde de gayet guzeldı ve sitedeki resimle birebirdi. fakat tek unutulan mis kokulu lavantalar dı : oda nazar boncugu olsun diyoruz. iyi çalışmalar dilerim.

    GönderenASLI GELİR-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: