Yeni Üyelik
Üye Girişi
Sipariş Takibi
Sepet (0)
Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.
Dekoratif kaya görünümlü saksıda 2 dallı mini orkidenin tilandsia bitkisi ve sukulent ile birlikte zarif teraryum çiçek.
ÖZELLİKLER
Merhaba İnanılmaz derece hızlı teslimat oldu cok teşekkür ederim.ürun resimdekinden biraz farkliydi. : Benim icin onemli olan kelebek simgesiydi .onunda rengi farkli gitmis : Emeğiniz icin teskkur ederim. Saygilarimla
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Çok haklısınız ben de ürünün kendini görmeden fotoğrafını görünce bu şekilde yorumladım ama eve gidip gördüğümde gerçekten taze ve bol meyveli bir ağaçtı ve eşim de çok sevdi. Sitenizi keşfetmiş olduk bundan sonra çiçek gönderimlerimde tercihim siteniz olacaktır. İlginiz için teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.
Her zaman sipariş verdiğim ne kalite de ne de teslimatta sorun yaşamadığım işlerini kaliteli yapan bir yer tebrik ederim elinize sağlık
İletişim bilgilerinizi giriniz