Beyaz Gelin Duvağı
Beyaz Gelin Duvağı
Beyaz Gelin Duvağı
Beyaz Gelin Duvağı
Beyaz Gelin Duvağı
Beyaz Gelin Duvağı

Beyaz Gelin Duvağı

1 Kişi Ortalama 5 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Var

Çiçek Kodu : 1014

Ürün Boyutu : 250 cm

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

4191
,00 TL
(KDV DAHİL)

Beyaz gerbera ve mevsim çiçekleriyle hazırlanan düğün ve açılışlar için şık bir ayaklı çiçek.


Tüm Ürünler 6 Taksit

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. hilalakyildiz@windowslive.com

    Sayın yetkili öncelikle vermiş olduğunuz hizmet kalitesinden dolayı çok ama çok teşekkür ederiz. Sipariş aşamasından ve teslim süreci çok profesyonel olarak yapılmıştır. Her şey için teşekkür ederim.

    GönderenHİLAL AKYILDIZ-
  2. Ürünle ilgili sıkıntım

    Ürünleriniz gerçekten farklı ve güzel ben de bu sebeple anneler günü için sizden sipariş vererek müşteriniz olmak istedim.ürün gerçekten çok hızlı teslimatla geldi pazar sabahı 7:40!!! Neyse bunu anneler günü yoğunluğuna verdim taze ve resimdeki ile hemen hemen aynı yalnız resimde tüm bitkiler büyümüş ve bu yoğunluk veriyor halbuki gelende bitkiler henüz küçük ve buda cılız ve seyrek bir görüntü vermiş böyle olmamasını isterdim çünkü güzel bir ürün iyi çalışmalar.

    Çiçek Diyarı: Sitemiz ve ürünlerimiz hakkındaki güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz hazırlanırken taze ve gonca çiçekler kullanılmakta ve gittiği yerde doğru ve güzel bakımla gelişerek büyümektedir. Amacımız her zaman müşterilerimize taze ve yeni ürünler göndermektir. belli bir süre sonra görseldeki doluluğa ulaşacaktır.

    GönderenEsra türkhan-
  3. İnanilmaz bir hız

    Arkadaslar baska bir siteden 2 gun once bi siparis verdim ve bugun rezil olmaktan kurtaran bu siteye tesekkur ederim arkadasimin tavsiyesi uzerine siparis verdim bekledigim daha ustunde bir hızla ve resimdeki bire bir urunle ayni sekilde gonderildi tesekkurler Cicekdiyari.com ekibi.

    GönderenSalih kalkan-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE