Areca Bitkisi
Areca Bitkisi
Areca Bitkisi
Areca Bitkisi
Areca Bitkisi
Areca Bitkisi

Areca Bitkisi

87 Kişi Ortalama 3 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Var

Çiçek Kodu : 2444

Ürün Boyutu : Toplam boy:170-175cm

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

8403
,00 TLYERİNE
6238
,00 TL
(KDV DAHİL)
Harika vazolarımız ile çiçeğinizi özelleştirin
Etiketler: saksı çiçekleri 

Areca Bitkisi.  Ev ve ofis ortamlarında şık dekoratif bir bitki. Metal saksıda gönderilmesi için saksı seçimi yapılmalıdır.


Tüm Ürünler 6 Taksit

  Areca bitkisi bakım bilgileri : Doğudan güneş ışığı istemeyen areca bitkisi diğer ışıklardanda yararlanabilir.  Kış yada yaz ayı farketmeksizin oda sıcaklığına sahip bir yere konulmalıdır. Güneş ışığını gören kısım ışığa doğru bir eğilmede bulunur. Bu eğilmeleri engellemek için çiçeğin diğer kısımları ile aralıklı olarak yön değiştimeliyiz. Areca bulunduğu yerde başka bir cisimle temasta bulunmamalıdır. Sulama da dikkat edilecek hususlar :  Areca bitkisi kış aylarında aşırı soğuktan korunarak az su verilmelidir. Yaz aylarında ise bitkinin suya olan ihtiyacı artacağından dolayı suyun arttırılması gerekir. Su toprağın her kısmına ulaşması gerekmektedir.  

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. evrenerciyes@hotmail.com

    gönderilen çiçeği beğendim. Gönderim yapılmadan önce resim gönderilmesi ve vazo değişikliği önerisi ve istediğim renkte vazo gönderilmesi hoşuma gitti. Sadece vazoda ufak tefek çizikler vardı ve çok azcık da olsa vazonun kirli gönderilmesinden birazcık rahatsız oldum. Genel olarak beğendim. Herşey için teşekkürler.

    GönderenEvren erciyes-
  2. tulinb_2006@windowslive.com

    İlk kez sipariş verdim buradan ve kesinlikle çok memnun kaldım.Benim için en önemli konulardan biri gelecek çiçeğin resimdeki ile aynı olması idi ve birebir aynısı geldi.Zamanında ve özenli teslimat için teşekkür ederim.

    GönderenTülin Bakışkan-
  3. sevimnisanci@icloud.com

    Bonsai güzel bir şekilde ulaştı ancak istediğim saksıda yollanmamış ben özellikle o saksı için bu bonsaiyi tercih etmiştim yollananı begenmedim bu bir miktar üzdü

    GönderenSevim nişancı-

    Değerli Müşterimiz, bonsailer yurtdışından geldiği için zaman zaman aynı bonsaide farklı saksı kullanılabiliyor, bonsai için uygun saksılar kullanılıyor o yüzden farklılık olabilmektedir.

    GönderenÇiçek Diyarı-17.08.2021

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: