Rengarek Güller
Rengarek Güller

Rengarek Güller

Bu ürüne ilk oyu siz verin.
Stokta Var

Çiçek Kodu : 2614

Ürün Boyutu : 23 cm çap

Kullanılan Malzemeler : 35-40 adet gül

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

1855
,00 TL
(KDV DAHİL)

Pembenin farklı tonları ve beyaz güllerle hazırlanan sade gelinlikleri renklendirecek ve fotoğraf çekimlerinde kullanılabilecek renkli 

gelin el buketi


Tüm Ürünler 6 Taksit

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. Jasminkkurt@hotmail.com

    Hızlı gönderim için teşekkürler giden çiçeği bugün görme şansım oldu tahminimden daha küçük ve hemen kurumaya başlamış üzerinde bakım bilgisi yok maalesef .

    GönderenYasemin Kurt-

    Değerli müşterimiz, sipariş verdiğiniz ürün boy ve ölçüleri ürün detaylarında belirtiyoruz, belirttiğimiz ölçüde ürün teslim edildi. Bakım kartları ekleniyor bonsailerin üzerine, bakımla ilgili her türlü sıkıntıda bizi aradığınızda yardımcı oluruz.

    GönderenÇiçek Diyarı-15.02.2022
  2. Çok beğendik

    Evim için sipariş vermiştik. Ürünü çok beğendik. Hem canlı hem boyutu da gayet iyi. Fotoğraftakinin birebir aynısı. teşekkürler arkadaşlar.

    GönderenMert Alkanlar-
  3. D00926113237 Nolu Sipariş Hk.

    Merhaba Sipariş verdiğim andan sonuna kadar memnun kaldım. Çiçek de çok güzel geldi. Teşekkür ederim.

    GönderenMahmut Kalay-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE