4 Lü Massengena
4 Lü Massengena
4 Lü Massengena
4 Lü Massengena
4 Lü Massengena
4 Lü Massengena

4 Lü Massengena

17 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Var

Çiçek Kodu : 2638

Ürün Boyutu : 170-175 cm

Kullanılan Malzemeler : Metal saksı

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

7210
,00 TL
(KDV DAHİL)
Etiketler: saksı çiçekleri 

Dracaena Massangena Mısır bitkisi olarak da bilinen botanik adı Dracaena Fragrans Massangeana olan Afrika kökenli bu dekoratif ve dayanıklı ev bitkisi tüm Avrupa ve Amerikada ev ve ofis bitkisi olarak tercih edilmektedir.


Tüm Ürünler 6 Taksit

ÖZELLİKLER

Güneş İhtiyacı Düşük ışıkta yaşayabilir, parlak ve iyi ışık bitkinin gelişmesini sağlayacaktır, direkt güneş sevmez
Bitki yüksekliğisaksı dahil:175 cm
Su İhtiyacıSıcaklığa göre 6-7 günde toprağı kontrol ederek tamamen kurumadan
Isı İhtiyacı15-28 derece oda sıcaklığı 15 derecenin altı sakıncalı
Saksı genişliği35 cm
Saksı TipiMetal saksı
Çiçeklenme DönemiÇok nadiren de olsa 3-4 senede bir çiçek açabilir.
BudamaBozulan veya uzayan dalları odunsu gövdeden kesebilirsiniz, yenisi açar
Toprak Değişimi2 senede yapılmalıdır.

Dracaena  Massangeana bitkisi Nasa tarafınndan oda içindeki havanın temizlenmesinde etkili olan bitkiler arasında tespit edilmiştir.

Massangena bitkisi az ışıkta ve susuzluğa da dayanabilen bir bitki olduğu için ofis ve ev çiçekleri arasında tercih edilmektedir.

Direkt güneş almayan orta ışıktaki bir konuma yerleştirilmelidir.

Sulama yaparken toprağın elle kontrol edilerek tamamen kurumasına yakın sulama yapılmalıdır. Su miktarına gelince, tüm köklere su değecek miktarda su verilmelidir.

Massamgenanız uygunsuz koşul, fazla sulama veya az sulama yapıldığında yapraklarda sararma görünür o yüzden sulamaya dikkat edilmelidir.

Sararan yapraklar kesilmelidir. Odunsu gövdeden çıkan yapraklar tamamen bozulduğunda veya çok fazla uzayıp kötü görüntü olduğunda odunsu gövdeden kesilerek kesilen yerin mum eritilerek kapanması ile gövdenin başka bir yerinden tekrar yeşermeye başlayacaktır.

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. levirifat@gmail.com

    İlgi alakadan memnun kaldık teşekkürler..

    GönderenRifat. Levi-
  2. gizem_karahanli@hotmail.com

    Vazo gorselde daha uzun gozukuyordu bambular yere konacagi icin vazonun kisa olmasi hos olmamis maalesef. Tesekkurler saatinde iletildigi icin.

    GönderenGizem Karahanli-

    Ürün açıklamasında da belirttiğimiz gibi toplam uzunluk 80 cm Vazolar el yapımı olduğu için 36-40 cm arası oluyor, Taahhüt ettiğimiz gibi toplam 80 cm ürün gönderildi.

    GönderenÇiçek Diyarı-06.12.2018
  3. sidarnida@gmail.com

    Siparişim üç saat içinde hazırlanıp teslim edildi. Çok güzel bir meyve ağacı sipariş etmiştim görseldeki ile bire bir benzeri teslim edildi. Ürün çok canlı ve bol meyveli geldi. Çok memnun kaldım hizmet kalitesi gerçekten yüksek bir işletme.

    GönderenNida Sidar -

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: