Şakayık ve Güller Gelin Buketi
Şakayık ve Güller Gelin Buketi
Şakayık ve Güller Gelin Buketi
Şakayık ve Güller Gelin Buketi
Şakayık ve Güller Gelin Buketi
Şakayık ve Güller Gelin Buketi

Şakayık ve Güller Gelin Buketi

1 Kişi Ortalama 5 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Var

Çiçek Kodu : 3169

Kullanılan Malzemeler : 5 adet beyaz şakayık, 12 adet gül, ornis ve yeşillikler

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

3999
,00 TL
(KDV DAHİL)

Beyaz şakayıkların uçuk pembe güllerle özel tasarım gelin el buketi,

 

Gelin el buketleri yeni başlangıçlarınızı taçlandırıp, resimlerde sonsuza kadar saklayacağınız en kıymetli aksesuarınızdır. Kişiliğinizi yansıtan çiçeklerden seçersiniz, hayatınızı birleştirdiğiniz sevdiğinizin kalbinin yarısının ifadesidir, çiçeklerin kralı şakayıklar Diğer yarım anlamı ile en güzel gelin buketi çiçeğidir. 


Tüm Ürünler 6 Taksit

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. terarium

    arkadaşıma doğumgünü için yolladım. sitede gördüğüm dışında giden ürünün nasıl göründüğünü bilmiyorum ama ürünü teslim alan arkadaşım inanılmaz mutlu olmuştu ve gerçekten çok güzel olduğunu belirtti. o yüzden site ile gönderilen ürün arasında fark olmadığını düşünüyorum. teşekkürler

    Gönderenselin-
  2. evet zelkova ama ..

    Açıkcası harika bir hızla geldi. Tebrik ediyorum. Fakat alırken istediğim kriterlere uygun bir zelkova Bonsaisi olmadı.. İnternetten almanın sıkıntıları bir yerde böyle oluyor. Çok ta yapabilecek birşey yok. Boy 32 cm bile değil 27- 28 cm civarı.. Herneyse yapacak birşey yok. Siz de ver gitsin düşüncesindesiniz elinizdekileri bir yerde. Müşterinin kriterleri nereye kadar. Resimdekine uygun bir şey olsun demiştim oysa .

    GönderenAlihakan Çakır-

    Değerli müşterimiz, ürünler özel olarak seçilerek gönderiliyor, mevsimsel olarak zelkova bonsailerde yaprak dökmesi yaşanır, baharda tekrar bol yaprak açacaktır. Bonsailer aynı seriden gelen ürünlerden görsele en yakını seçilir, ancak canlı çiçek olduğu için farklılıklar olacatır.

    GönderenÇiçek Diyarı-6.10.2021
  3. Teşekkür

    Söz için istedim. Çok güzel hazırlanmıştı tam istediğim gibi nişanlım ve ailesi çok beğendi. Çok teşekkürler Çiçek Diyarı

    Gönderennevzat d.-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE