Pachira - Bereket Ağacı
Pachira - Bereket Ağacı
Pachira - Bereket Ağacı
Pachira - Bereket Ağacı
Pachira - Bereket Ağacı
Pachira - Bereket Ağacı

Pachira - Bereket Ağacı

27 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Var

Çiçek Kodu : 3379

Ürün Boyutu : Saksı dahil toplam boy:55-65cm

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

3750
,00 TL
(KDV DAHİL)

Bol para ve bereket getirdiğine inanılan pachira (Para Ağacı)  


Tüm Ürünler 6 Taksit

ÖZELLİKLER

Güneş İhtiyacı Yarı gölge, sabah güneşi
Bitki yüksekliğiSaksı dahil toplam boy: 90-95 cm
Su İhtiyacıToprak elle kontrol edilerek tamamen kurumadan sulama yapılmalıdır
Isı İhtiyacı18-28
Saksı genişliği25 cm
Saksı TipiPlastik üretim saksısı
BudamaUzayan Dalların budaması yapılmalı

Pachira (Para Ağacı),

Para Ağacının Özellikleri ve bakımı

Para ağacı; ebegümeci familyasından “Pachira Aquatica” cinsine aittir. Bataklıklarda yetişen bu bitki, suya çok ihtiyacı olmadığı gibi her türlü zorlu şartlara karşı da dayanıklıdır. Ancak suyu sevmediğini de düşünmemek gerekir. Toprağı kuruduğunda çok bekletmeden sulamak gerekir. Ev ve ofisler için ideal bir süs bitkisidir.

Uğurlu olduğuna ve ev halkına bol para kazandırdığına inanılan bu ağaç güneşi çok sever. Eğer kışın üşürse yapraklarını hemen döker. Köklerini havadar tutacak türden bir toprak karışımına ihtiyaç duyar. Saksının çok büyük olmamasına dikkat etmek gerekir. Böylece hava, bitkinin köklerine rahatça ulaşabilir. Yıkanmayı sever. Bu yüzden sıcak havalarda yapraklarına bol bol su püskürtmek gerekir. Yeni yapraklarının çıkması için bozulan yaprakları mutlaka koparmak gerekir.

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. semraaz@gmail.com

    Teslim edildi mesajına teslim alan kişi adı soyadı da yazılırsa iyi olur. Teşekkür ederim zamaninda yapılan teslimat için.

    GönderenSemra Şen-
  2. emlkrkc@gmail.com

    Annler günü için hazırladığınız siparişim için çok teşekkür ederim. Beni bir kez daha yanıltmadınız. Uzun yıllar kalitenizi değiştirmeden yolunuza devam etmenizi dilerim. Emeklerinize çok teşekkürler.

    GönderenEmel Demir-
  3. meltem2010@hotmail.com

    Resimdeki gibi geldi. Tesekkurler. Zamanlama da cok dogruydu.

    GönderenMeltem ishak9glu yuksel-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: