- Müşteri Memnuyeti Hak.
- info@pupapaper.com
Çiçekler görüntüdeki gibi teslim edildi. Vazo çiçekler çok güzel ve tazeydi kesinlikle tavsiye ediyorum.
- ayca.sargan@almelek.com
Sayın Yetkili Teslimat ve ürün kalitesi konusunda sorun yok fakat evrakların hazırlanmasında ilettiğim bilgiler hiç dikkate alınmamış. Kayıt Olma kısmında Fatura adresimi tüm detayları ile ALMELEK A.Ş. olarak doldurmuştum fakat fatura benim adıma kesilmiş adres olarak da çiçek gönderdiğim kişinin adresi yazılmış. Faturanın en kısa sürede düzeltilip tarafıma iletilmesini rica ediyorum. iyi çalışmalar dilerim Ayça SARGAN
Sipariş esnasında fatura alanı boş bırakılması nedeniyle, siparişi veren kişiye otomatik fatura kesiliyor. İptal ederek firmaya efatura gönderilmiştir. Mail adresinizede gönderilmiştir. Not : Üyelik bilgileri ile giriş yaparsanız sorun kalmayacaktır.
İlk memnuniyetim ürünü sipariş ederken başladı. Web siteniz çok profesyonel. siparişi çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde verdim. ürün bugün alıcıya teslim edildi. Orijinali görselinden çok daha güzel. Teşekkürler!