Dreceana Marginata Bicolor
Dreceana Marginata Bicolor
Dreceana Marginata Bicolor
Dreceana Marginata Bicolor
Dreceana Marginata Bicolor
Dreceana Marginata Bicolor

Dreceana Marginata Bicolor

7 Kişi Ortalama 4 puan verdi.Maks. Puan : 5
Stokta Yok  Gelince Haber Ver 

Çiçek Kodu : 3526

Ürün Boyutu : Toplam ürün boyu:110-120 cm

Bu çiçek sadece İstanbul'a teslim edilebilir. İstanbul dışı ürünleri için tıklayın.

2282
,00 TL
(KDV DAHİL)

Dreceana Marginata Bicolor

Ejderha bitkisi olarak bilinen yakut,zümrüt ve fildişi mücevherlerinin renklerii yapraklarında barındıran özel salon çiçeği.

Bakımının kolaylığı ve özel renkleriyle saksı çiçekjleri arasında tercih edilen bir çeşittir.

Seramik saksıda gönderilmesi için saksı seçimi yapılmalıdır.


Tüm Ürünler 6 Taksit

Dreceana Bicolor Bitkisi diğer tüm bitkilerde olduğu gibi direkt güneş ışığına maruz kalmamalıdır. Aydınlık fakat direkt güneş görmeyen bir ortamda bulundurulmalıdır.

Dracena Bicolor Bitkisi, yazın haftada iki kere, kışın ise, haftada bir kere saksı üstten sulanmalıdır.  Sulama esnasında kullanılan su kabı ölçeği hep aynı olmalı ve çiçeğe dökülen su saksının dibinde en fazla akşam sulamış isek, sabah saksı kabında biriken su dökülmelidir. Böylelikle bitkinin toprağında oluşabilicek koku ve haşerelerin oluşmasında engel olunacaktır. Sulamada temel kural bitkinin toprağı kurudukça su verilmeli, toprağının kuru yada sulu olduğunu anlamamız için, toprağına parmağımıza batırarak kuru veya ıslak olduğunu anlayabiliriz. Islak ise bitkimiz topraktaki suyu henüz bitirememiş olduğundan sulamamızı bir sonraki sulama gününe bırakmalıyız.

Sitemize Gelen Yorumlar (3)
  1. nk_kurt79@hotmail.com

    İlk defa çiçek diyarindan sipariş verdim çok memnun kaldim. Rica ettiğim saatte ordaydi çiçekler ve bu mevsimde bu kadar taze ve güzel laleler için çok teşekkür ederim.

    GönderenCan Kurt-
  2. Sevgililer günü magduriyeti

    Özel gün diye çiçek sipariş ettim.Gelen çiçeğin ürün tanıtımında ki çiçekle alakası yok.Sizin gibi kuruma hiç yakismadi.Kurye deseniz 16:55 de çiçegi mesai çıkışı olacak dememe rağmen ancak getiriyor.Kotu deneyim oldu.Mahcup ettiniz beni.

    GönderenSinan aktas-

    Değerli Müşterimiz, özel gün yoğunluğundan dolayı yaşanan aksilikler için çok özür dileriz. 16 Şubatta taze çiçeklerden yeni bir buket göndererek telafi ettik, teşekkür için tekrar dönüşünüzden dolayı memnun olduk. Uzun yıllardır bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    GönderenÇiçek Diyarı-14.02.2024
  3. Cigler.f@gmail.com

    Çok teşekkür ederim. Çiçeğim tam istediğim gibi. Hayırlı işler dilerim. İyiki varsınız.

    GönderenÇiğler Bilgin-

  4. Tüm yorumlar için tıklayın.
YORUM EKLE
İşaretleyin: