- benayerden@gmail.com
- aysinaltunic@hotmail.com
Çiçeklerinizin tazeliğini ve sunumlarınızı beğeniyorum fiyat olarak daha pahalı olmakla birlikte yine de senelerdir sizinle çalışıyorum. Ancak bugün ki siparişimde çiçeğe ek gönderdiğim folyo balonun sönmekte olan kırışmış bir balon olduğunu gördüm ki hiç güzel olmadı bu. Eğer balonu şişirme imkanınız yoksa bu ürünü satmamalısınız kullanmamalısınız bu şekilde olmamalıydı çünkü telafi imkanı olmuyor. Zaten sizden de daha önce yaşadığımız sorunlarda böyle bir yaklaşım olmuyor kusura bakmayın diyip geçiyorsunuz.
Değerli Müşterimiz Ayşin Hanım Kaliteli ve güzel Çiçek tasarımlarımızı defalarca verdiğiniz siparişleriniz de gördünüz ve sizi mahçup etmedik, Çiçek güvenliğe teslim edildiğinde balon şişmiş ve sağlamdı, sonradan belki bulunduğu şartlardan dolayı inmiş olabilir, elimizde olmayan bu durum için özür dileriz.
- ozgetin@outlook.com
Her zaman sizi tercih ediyorum kaliteli ürünleriniz için teşekkür ederim. Siparişim yine seçtiğim zaman aralığında teslim edildi. Teşekkürler
arkadaşımın tavsiyesi ile taniştiğim çiçekdiyarına çok tesekkürler. arkadasımıza gönderdiğimiz çiçeği çok beğendi. ürün yollanmadan önce resmi görmek istediğimi not etmiştim. resmi benimle paylaştılar ve cok hızlı hazırlanıp hızlı teslim edildi. çok tesekkürler.