Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi

Mutlu bir başlangıç olan açılışlara çiçek göndermek adettendir. İstanbul da yakınlarınızı açılış gününde sevindirmek ve desteklerinizi belli etmek için siz de açılış çiçekleri arasından birini seçebilir ve hemen gönderimini yapabilirsiniz. Elbette açılışa uygun olan çiçeklerin biraz gösterişli bir duruş sergilemesi gerekiyor. Bu nedenle kategorimiz içerisine gösterişli ve şık görünüme sahip olan çiçek be bitki çeşitlerini ekledik. Hemen seçeneklere göz atarak dilediğiniz seçimi yapabilir ve gönül rahatlığı ile siparişinizi bize iletebilirsiniz.

Açılış ve Tören Çiçekleri

Açılışlar için gönderimim yapılabilecek en anlamlı bitkiler arasında şans bambuları başta geliyor. Açılışı yapılan mekanın iyi şans getirmesi dileklerinize tercüman olabilecek şans bambuları sıra dışı görünümleri ile de ön plana çıkıyor. Şık bir cam vazo içerisinde gönderimini yapabilmeniz için şans bambularını hazırladık. Yoğun ve küçük yaprak görünümü ie ön plana çıkan benjamin bitkisi de açılışlar için gayet uygun. Mekanda dekorasyon amaçlı olarak da kullanılabilecek olan benjamin bitkisini sizin kutlama mesajınız eşliğinde dilediğiniz adrese teslim edebiliriz.

Uzun ve sivri yapraklı marginata açılışlar için ideal olan saksı bitkileri arasında bulunuyor. Özel olarak yetiştirdiğimiz ve heybetli duruşu ile pek çok aksı bitkisi arasında kendini fark ettirebilecek marginata çeşitleri de aksesuar olarak mekanlarda kullanılan bitkilerdendir. Yine sivri yapraklı olan ancak yaprakları daha kalın olan yucca açılışlarda en çok tercih edilen bitkiler arasında yer alıyor. İkili ya da tekli yucca gönderimi yapabilirsiniz.

Açılış Çiçeğini Siparişini Kolayca Verin

Daha küçük ebatlı bir çiçek gönderimi yapmak isterseniz orkide çeşitlerini ya da baston açelya çiçeklerini seçebilirsiniz. Şık saksısında teslimatını gerçekleştirdiğimiz guzmanya çiçekleri de farklı görünümü ile bulunduğu mekana şık bir atmosfer kazandırıyor. Kategorimiz içerisinde yer alan çiçek çeşitlerine hemen göz atarak dilediğinizi seçin. İstediğiniz adrese hemen teslimatını yapalım. Her mutlu başlangıç için ideal bir hediyedir çiçek. Şimdi sevdiklerimiz yeni bir adım atıyor ve bu yeni adımda onun heyecanına ortak olmak, sizin için çok önemli. Açılışlara gönderebileceğiniz harika önerilerimiz var. Yapmanız gereken sadece seçmek ve göndermek.

Herhangi bir açılışa göndermek için çiçek seçerken elbette prestijinizi de düşünmelisiniz. Prestijinize uygun bir seçim yapmanız için açılışa özel çiçekler arasından yoğun bir şekilde çiçek kullanılarak dizayn edilmiş modellere yönelmelisiniz. Az sayıda çiçekli hazırlanan ve bol miktarda yeşillik barındıran çiçekler uygun bir tercih olmayabilir. Sizlerin bu özel koleksiyonda sunduğumuz tüm tasarımların oldukça yoğun bir çiçek içerdiğini bilmenizi isteriz. Aynı zamanda açılış için çiçek modellerinin tümünde en taze ve en diri çiçekleri kullanıyoruz. Bu sayede seçtiğiniz tasarım uzun süre canlı görünümünü koruyabiliyor. İşyeri açılışlarında çeşitli kurum ve kuruluş açılışlarına kadar dilediğiniz her türlü etkinlik için bu özel çiçekleri gönderebilirsiniz.

En Gösterişli Çiçekler Sitemizde

Özenle hazırladığımız ve muazzam duruşu ile dikkat çeken açılışa çiçek modelleri son derece gösterişli bir duruş sergiliyor. Bu tasarımlar arasında farklı çiçek türlerini bir arada kullandığımız modelleri de bulabilirsiniz. Rengarenk görünümleri ile coşkulu bir duruş sergileyen bu tasarımlar şakayık çiçeklerinden karanfillere, güllerden papatya çeşitlerine kadar pek çok farklı çiçeği içerebiliyor. Tasarımların tümü birbiriyle uyumlu çiçeklerden ve renklerden seçiliyor. Bu nedenle estetik açıdan da göz kamaştıran bir duruşu elde etmemiz kolaylaşıyor. Siz de açılışlara farklı türde çiçeklerle dizayn edilen bu özel aranjmanları gönderebilirsiniz.

Elbette açılışa hangi çiçek gider sorusu aklınızı karıştırabilir. Bu tür etkinlikler için pek de uygun olmayan bir çiçek göndermek istemeyebilirsiniz. Bu yüzden hangi çiçeklerin açılışlara uygun olduğunu merak etmeniz son derece normal. Ancak hiçbir endişe yaşamadan sizlere sunduğumuz bu koleksiyon içerisinden seçim yapabilirsiniz. Tamamı sadece açılış için uygun olan çiçekleri barındırıyor.  Dolayısıyla hangi tasarımı seçerseniz seçin bu tür organizasyonlar için son derece ideal bir tercihte bulunmuş olacaksınız.

Açılış İçin Farklı Çiçek Tasarımları Burada

Açılışlara çelenk gönderme klasik tercihler arasında yer alıyor. Eğer seçiminizi daha farklı bir tasarımdan yana yapmak isterseniz aradığınız modelleri de sitemizde bulabilirsiniz. Sıra dışı bir tasarımla fark yaratmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Siz de açılışa çiçek gönderme için şans bambuları ile hazırlanan dizaynları seçebilirsiniz. Bambular muazzam görünümleri ile dekoratif açıdan iş yerlerinde sıklıkla kullanılan bitkiler arasında bulunuyor. Aynı zamanda iyi şans getirdiğine inanıldığı için açılışlara gönderim için de ideal bir seçenek olabiliyor. Bu nedenle farklı bir tasarım tercih yapmak isteyenlere önerimiz bambu aranjmanlarını incelemeleri olacak.

Bonsai ağaç çeşitleri de açılışa gönderilen çiçekler arasındaki popülerliğini koruyor. Bu minyatür ağaçlar zaten ülkemizde çok seviliyor ve dekoratif açıdan da büyük bir ilgi görüyor. Bu nedenle açılışlara göndererek yakınlarının açılış yaptığı mekanı süslemesine katkıda bulunabilirsiniz. Uygun koşullar sağlandığında büyümeye ve gelişmeye devam eden minyatür ağaçlar kimi zaman kaktüs çeşitleri ya da sukulentler gibi minyatür bitkilerle süslenebiliyor. Bu sayede göz alıcı bir görünüm kazanmaları da zor olmuyor.

Dilek ağacı çeşitleri yeni sıra dışı bir tercih yapmak isteyenler için ideal bir seçenek olarak koleksiyonumuz içerisinde karşınıza çıkacak. Bu tasarımlar aynı zamanda sergi açılışına nasıl çiçek gönderilir sorusunun da yanıtıdır. Sergiler gibi sanatsal etkinliklerin açılışına bu tür bitkileri gönderebilirsiniz. Aynı zamanda sergiler büyük saksı çiçeği çeşitlerinin açılış için gönderilebileceği etkinlikler arasında yer alıyor. Masa üzerinde ya da bir sehpa üzerinde konumlandırılabilecek olan ve daha küçük boylarda hazırlanmış saksı çiçekleri de seçenekleriniz arasında mevcut. Bu tasarımlar aynı zamanda çeşitli kurum ve kuruluşların açılışları için de son derece ideal!

Açılış Çiçekleri İçin Daha Fazla Ödemeyin

Şık bir sehpa içerisinde hazırlanmış olan çiçekler gösterişli duruşlarıyla  diğer tasarımların güçlü bir rakibe olabiliyor. Bu nedenle açılış çiçekleri koleksiyonumuz içerisine ferforje ya da ahşap sehpa içerisinde dizayn edilmiş olan bitki aranjmanlarını da ekledik. Özellikle dekorasyonu tamamlayan şık bir duruşa sahip olmaları bu tasarımların son dönemde çok daha fazla ilgi görmesini beraberinde getiriyor. Sadece açılışlar için değil yeni ev alan yada taşınan yakınlarınıza da ev hediyesi olarak bu özel aranjmanları gönderebilirsiniz. Elbette sitemizde yer alan tüm tasarımlar gibi bu özel aranjman çeşitleri için de sizlere minimum düzeyde fiyatlar sunuyoruz.

Farklı adreslerde açılış çiçek fiyatları oldukça yüksek rakamlara ulaşabiliyor. Ancak sitemizde uyguladığımız makul fiyat politikası kapsamında bu özel koleksiyonda yer alan çiçekler de bulunuyor. Dolayısıyla minimum düzeyde bütçe ayırmanız açılışlara en gösterişli ve en ihtişamlı çiçekleri göndermeniz için yeterli oluyor. Yapmanız gereken sadece sitemizden herhangi bir çiçeği seçerek siparişinizi tamamlamanız olacak. Son derece uygun fiyatlara sahip olan tasarımlar arasında çelenk modelleri de yer alıyor.

Çok sayıda farklı çiçek tasarımını kullanarak hazırladığımız renkli çelenk çeşitleri için sizlere minimum fiyat sunuyor ve bu fiyatları yıl boyunca korumaya özen gösteriyoruz. Üstelik seçtiğiniz herhangi bir tasarımı aynı gün ek ücret talep etmeden teslim ediyoruz. Sunduğumuz ayrıcalıklardan faydalanarak bambaşka bir sipariş verme deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu özel koleksiyonu incelemeye hemen başlayın!