Yeni ÜyelikÜye GirişiSipariş Takibi
%15 indirimli çiçek gönder
Bu sayfadan Şişli bölgesine vereceğiniz çiçek siparişlerinde geçerli %15 indirim kodunuz : Sisli15

Çiçek göndermenin en kolay yolu sitemize tıklayarak sipariş vermenizdir. Çiçek bulmak için zaman ayırmanıza, şişli nişantaşı çiçekçi adresleri düşünmenize hiç gerek yok. İnternet üzerinden online olarak saniyeler içerisinde siparişinizi bize iletebilir ve bu sayede şişli cicek nasıl gönderilir sorusundan kurtulabilirsiniz. Seçtiğiniz buket için en hızlı teslimat garantimiz de mevcut.

 Sizlere son derece geniş bir seçenek sunarken aynı zamanda şişli çiçek siparişi durumunda özel indirim garantisi de veriyoruz. Şişli’den bu sayfada yer alan çiçekler için gelen tüm siparişler özel indirim garantisiyle ücretlendiriliyor. İndirim avantajıyla annenize, babanıza, arkadaşınıza, eşinize, dostunuza doğum günü çiçek modellerinden seçtiğiniz bir tasarımı yollayabilirsiniz. Sadece doğum günlerinde değil, sıradan bir günde de içimden geldi diyerek çiçek gönderimi yapabilirsiniz.

İnternetten Çiçek Siparişinin En Kolay Yolu

Özel indirim garantisi kapsamında geçmiş olsun çiçek gönderimi için de seçim yapabilirsiniz. Kaza ya da hastalık yaşayan iş arkadaşınıza, yöneticinize, öğretmeninize, sevgilinize ya da eşinize iyi dileklerinizi şık bir orkide aranjmanı ile iletmeniz, daha etkili olacaktır. Bunun için de şişli çiçekçi aramak yerine sitemize tıklayarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Her türlü açılış çiçekleri de online sipariş verebileceğiniz çiçekler arasında yer alıyor.

Eşinize veya sevgilinize gül göndermek istediğinizde de şişli çiçek siparişlerine özel uyguladığımız indirimden faydalanabilirsiniz. Muhteşem kokularıyla tüm kalpleri ısıtmayı başaran kutuda gül çeşitlerimize mutlaka göz atın. Aynı zamanda yeni bebek çiçek gönder diyerek bebek sahibi olan arkadaşınıza, yöneticinize, öğretmeninize ya da öğrencinize çiçek gönderimi yapabilirsiniz. Bebek sevincine kolaylıkla ortak olabilirsiniz.

Şişli’den Gelen Siparişler İçin İndirim Fırsatı

İndirim avantajından faydalanarak kırdığınız kalpleri de kolaylıkla onarabilirsiniz. Bunun için özür çiçekleri olarak dizayn ettiğimiz tasarımlara göz atmanız yeterli olacak. Sizden gelen bir mesaj eşliğinde, en hızlı teslimat garantimiz kapsamında çiçeğinizi dilediğiniz adrese ulaştırabiliriz. Sadece birkaç dakikanızı ayırarak şişli çiçek gönder demeniz ve sitemizden seçim yapmanız yeterli olacak. Seçenekleriniz arasında saksı çiçeği modelleri de yer alıyor.

Butik tasarım aranjman çeşitlerimize de mutlaka göz atın. Tüm özel günlerde gönderime uygun olan özel tasarımlarımız arasında demet şeklinde dizayn ettiğimiz çiçekler de bulunuyor. Ayrıca minyatür ağaç görünümüyle tüm dünyada popüler olan bonsai çeşitlerini de incelemeyi unutmayın. Bu bitkiler yıldönümü çiçekleri göndermek yerine daha farklı bir gönderim yapmak isteyenlerin de imdadına yetişiyor.

Dekoratif Bir Aksesuar Olabilen Bambular

İyi şans getirdiğine inanılan bambu çeşitleri de dikkat çeken tasarımlarımızla buluşarak dekoratif açıdan şık bir görünüm kazandı. Eğer yaşam alanlarınıza doğal görünümlü bitkiler kazandırmak istiyorsanız, şıklık beklentinizi de karşılayabilecek olan teraryum çeşitlerine de yönelebilirsiniz. Bu sayede sayfada yer alan teraryumlardan birini seçerek şişli çiçekçi arayışından kurtulabilir, özel indirim avantajından faydalanabilirsiniz.

Elbette yeni iş terfi çiçekleri gibi işyerine gönderim için uygun olan çiçek çeşitlerimiz de mevcut. Ofislerde rahatlıkla bulundurulabilen kaktüs çeşitleri de tercih edilebilir. Saksıda tek bir kaktüs ya da birkaç kaktüs çeşidinden hazırlanan aranjman gibi farklı seçimler yapabilirsiniz. Dikensiz bir kaktüs türü olan sukkulent çeşitleriyle hazırladığımız, minyatür ve şık aranjmanlar da seçenekleriniz arasında yer alıyor.

Çiftlere Özel Söz ve Nişan Çiçekleri

Evlilik sürecinde olan çiftlerin düğün – nikah gibi özel günlerde, en özel tasarımlara yönelebilmesi için butik modeller hazırladık. Bu tasarımları da düğün salonlarına, nikah salonlarına, kısacası istediğiniz her yere teslim edebiliriz. Dilerseniz söz- nişan çiçekleri çeşitlerimiz arasından da seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda gelinlik modelinize ya da düğün konseptinize uygun gelin buketi modellerimize de göz atabilirsiniz.

Firmanız adına açılış ve davetler için de özel ferforje çelenk modelleri hazırlıyoruz. Oldukça bol miktarda çiçek kullanarak dizayn ettiğimiz bu tasarımlar gösterişli bir görünüm sergiliyor. Bu nedenle çelenk göndermek istediğinizde de sitemize tıklayarak tasarımlarımıza göz atmadan sakın karar vermeyin. Elbette fuar için çiçek çeşitlerimiz de mevcut. En hızlı teslimat garantisi eşliğinde kısa sürede dilediğiniz adrese teslimat yapabiliriz.

En Hızlı Teslimatı Biz Yapıyoruz!

Verdiğiniz siparişlerin kısa sürede teslim edileceğinden emin olabilirsiniz. Çünkü şişli taksim bölgesinde en hızlı teslimatı biz yapıyoruz. Bu nedenle internet üzerinden sipariş verirken, teslimat süresini de düşünebilir ve şişli online çiçekçi araması yerine hemen sitemizden sipariş verebilirsiniz. Hızlı teslimat prensibimiz kapsamında cenaze için çelenk gönderimi de yapabilirsiniz. Tüm camilere cenaze çelengi ulaştırabiliriz.

Dekoratif açıdan mekanların atmosferini bir anda değiştirebilen dilek ağacı gibi tasarımlar için de firmamızın ürün seçeneklerine göz atmanız yeterli olacak. Hediye olarak da gönderimini yapabileceğiniz bu tasarımlar şişli de çiçekçi dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olmamızı da sağlıyor. Büyük beğeni alan çeşitlerimizi inceleyerek siz de en özel çiçekler için en uygun fiyatla ödeme yapma avantajından faydalanın.